Închide meniul

Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Mi-e dor de Ghencea!”

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 12:51

Reclamă
Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Mi-e dor de Ghencea!

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Gigi Becali este dispus să revină pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor susţine că îi este dor să vadă un meci chiar de pe arenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu va putea disputa derby-ul cu Dinamo pe Arena Naţională, deoarece pe stadion se vor organiza concerte în această vară. Roş-albaştrii vor ca meciul din etapa a doua din noul sezon de Liga 1 să se desfăşoare în Ghencea.

Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea

Gigi Becali susţine că are încredere totală în Marcel Ciolacu. Patronul de la FCSB susţine că este dispus să îl invite pe primul ministru pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va desfăşura în Ghencea.

De altfel, Becali a transmis faptul că aşteaptă răspuns de la Ciolacu, în privinţa posibilităţii ca FCSB să revină pe stadionul celor de la CSA Steaua.

„Eu nu ştiu nimic la ora aceasta. Trebuie să aşteptăm răspuns. Ştiu că Ciolacu s-a impus. Să vedem dacă se ţine de cuvânt, până acum am văzut că a fost om de treabă.

Reclamă

Dacă rezolvă, îl iau să stea lângă mine la meci, dacă se joacă în Ghencea. Eu sunt ca şi tatăl lui. Mi-e dor de Ghencea, dar asta e situaţia.

Nu au cum să o ţină aşa. Curtea de Conturi e pe capul lor. Banii cheltuiţi nu au justificare.

Poate să joace şi Hagi, de ce să nu joace. E stadion românesc. Să-şi aşleagă, Arena Naţională, Ghencea, el de ce să nu joace”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Singura echipă de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu

S-a aflat care este singura echipă de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu. Patronul de la FCSB susţine că Universitatea Craiova este o formaţie puternică, pe care o vede luptându-se pentru campionat în sezonul viitor.

Gigi Becali a vorbit şi despre Rapid, declarând că nu se teme de giuleşteni în sezonul viitor. Patronul FCSB nu este impresionat de transferurile pe care le-a efectuat trupa de sub Grant, în această perioadă de mercato.

Singura echipă care mă interesează e Universitatea Craiova. Eu acum vorbesc de valoarea jucătorilor. La ora asta, doar Craiova e periculoasă. Rapidul ce să zic? Ce-a făcut? Ce rivală, pe ce loc a terminat?

Dacă a terminat pe 5 și nu s-a întărit, ce să mă intereseze? Pe-amândouă le-am câștigat (n.r. meciurile directe cu Rapid din play-off). Pe unul n-am vrut noi, iar pe al doilea l-a câștigat Feșnic”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

FCSB va debuta în noul sezon de Liga 1 duminică. Roş-albaştrii se vor duela cu FC U Craiova 1948, în prima rundă din noua stagiune. Meciul va fi în format live text, de la ora 21:30, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 23:10 Dinamo – UTA 2-0! Dinamo şi FC Botoşani vor juca baraj pentru menţinerea în Liga 1. FCU Craiova şi FC Voluntari au retrogradat 23:00 LIVE VIDEOFC Porto – Boavista se joacă ACUM în AntenaPLAY! Benfica – Arouca 5-0! Spectacol total în Liga Portugal 22:56 VIDEO & FOTOUltraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes Vezi toate știrile
Citește și