Închide meniul

Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Mi-e dor de Ghencea!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 12:51

Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Mi-e dor de Ghencea!

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre ofertele primite pentru Adrian Șut și Malcom Edjouma

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Gigi Becali este dispus să revină pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor susţine că îi este dor să vadă un meci chiar de pe arenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu va putea disputa derby-ul cu Dinamo pe Arena Naţională, deoarece pe stadion se vor organiza concerte în această vară. Roş-albaştrii vor ca meciul din etapa a doua din noul sezon de Liga 1 să se desfăşoare în Ghencea.

Gigi Becali, dispus să revină pe stadion dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea

Gigi Becali susţine că are încredere totală în Marcel Ciolacu. Patronul de la FCSB susţine că este dispus să îl invite pe primul ministru pe stadion, dacă derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va desfăşura în Ghencea.

De altfel, Becali a transmis faptul că aşteaptă răspuns de la Ciolacu, în privinţa posibilităţii ca FCSB să revină pe stadionul celor de la CSA Steaua.

„Eu nu ştiu nimic la ora aceasta. Trebuie să aşteptăm răspuns. Ştiu că Ciolacu s-a impus. Să vedem dacă se ţine de cuvânt, până acum am văzut că a fost om de treabă.

Reclamă

Dacă rezolvă, îl iau să stea lângă mine la meci, dacă se joacă în Ghencea. Eu sunt ca şi tatăl lui. Mi-e dor de Ghencea, dar asta e situaţia.

Nu au cum să o ţină aşa. Curtea de Conturi e pe capul lor. Banii cheltuiţi nu au justificare.

Poate să joace şi Hagi, de ce să nu joace. E stadion românesc. Să-şi aşleagă, Arena Naţională, Ghencea, el de ce să nu joace”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Singura echipă de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu

S-a aflat care este singura echipă de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu. Patronul de la FCSB susţine că Universitatea Craiova este o formaţie puternică, pe care o vede luptându-se pentru campionat în sezonul viitor.

Gigi Becali a vorbit şi despre Rapid, declarând că nu se teme de giuleşteni în sezonul viitor. Patronul FCSB nu este impresionat de transferurile pe care le-a efectuat trupa de sub Grant, în această perioadă de mercato.

Singura echipă care mă interesează e Universitatea Craiova. Eu acum vorbesc de valoarea jucătorilor. La ora asta, doar Craiova e periculoasă. Rapidul ce să zic? Ce-a făcut? Ce rivală, pe ce loc a terminat?

Dacă a terminat pe 5 și nu s-a întărit, ce să mă intereseze? Pe-amândouă le-am câștigat (n.r. meciurile directe cu Rapid din play-off). Pe unul n-am vrut noi, iar pe al doilea l-a câștigat Feșnic”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

FCSB va debuta în noul sezon de Liga 1 duminică. Roş-albaştrii se vor duela cu FC U Craiova 1948, în prima rundă din noua stagiune. Meciul va fi în format live text, de la ora 21:30, pe AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
Vezi toate știrile
Citește și