Închide meniul

Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea: „N-am niciun gând să merg acolo!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 15:02

Reclamă
Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea: „N-am niciun gând să merg acolo!

Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam a transmis un mesaj clar, după ce a aflat că FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo. „Eroul de la Sevilla” susţine că nu are de gând să meargă la meciurile trupei lui Gigi Becali, de pe arena celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit undă verde pentru a evolua în Ghencea, după o pauză de opt ani. Primul meci pe care roş-albaştrii îl vor disputa pe acest stadion va fi chiar derby-ul cu Dinamo, programat în etapa a doua a sezonului.

Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea

Helmut Duckadam susţine că este un lucru bun faptul că FCSB a primit acceptul de a evolua pe stadionul din Ghencea, deoarece arena a fost cosntruită din bani publici, astfel că fiecare echipă are dreptul de a o închiria.

De asemenea, fostul portar susţine că nu va merge pe stadion la derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, din startul acestui sezon. Acesta mai este de părere că roş-albaştrii nu vor juca pe Ghencea toate meciurile din acest sezon, urmând să revină pe Arena Naţională.

„E o treabă bună (n.r. despre faptul că FCSB va juca pe „Ghencea”). S-a rezolvat şi la Craiova, chiar dacă a fost multă tevatură înainte. Se va rezolva şi aici pentru că stadioanele trebuie întreţinute şi atunci trebuie să le închiriezi ca să încasezi bani.

Reclamă

N-am nici un gând nici dacă joacă FCSB să merg neapărat pe Ghencea. Nu cred că FCSB va juca regulat aici. Cred că va mai juca pe Ghencea, dar când Arena Naţională va fi liberă, vor juca acolo”, a declarat Helmut Duckadam, conform orangesport.ro.

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea! Gigi Becali, anunţ despre preţul biletelor

Au apărut detalii despre cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. După mai multe încercări eşuate, Gigi Becali a primit în cele din urmă acceptul de la MApN. FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, se va disputa pe arena de 100 de milioane de euro.

FCSB va fi prima echipă de club, după CSA Steaua, care va organiza meciuri pe arena din Ghencea care are o capacitate de 31.254 de locuri. Potrivit digisport.ro, vicecampioana Ligii 1 ar urma să achite aproximativ 27.000 de euro pentru fiecare meci. Aceasta a fost suma plătită de FRF pentru fiecare partidă a naţionalei României din Ghencea. E de aşteptat ca preţul să nu difere cu mult.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt dispus să plătesc cât spune legea. Nu spune legea, puşcărie! Dacă spune legea că 7 lei, 7 lei dau.

Vom pune prețuri atractive, astfel încât să câștigăm bani. Pun niște prețuri accesibile, mijlocii. Vreau să iau 400.000-500.000 de euro din meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:10 LIVE VIDEOMK Dons – Crawley Town e ACUM, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” Vezi toate știrile
Citește și