Închide meniul

Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea: „N-am niciun gând să merg acolo!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 15:02

Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea: „N-am niciun gând să merg acolo!

Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam a transmis un mesaj clar, după ce a aflat că FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo. „Eroul de la Sevilla” susţine că nu are de gând să meargă la meciurile trupei lui Gigi Becali, de pe arena celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit undă verde pentru a evolua în Ghencea, după o pauză de opt ani. Primul meci pe care roş-albaştrii îl vor disputa pe acest stadion va fi chiar derby-ul cu Dinamo, programat în etapa a doua a sezonului.

Helmut Duckadam, mesaj clar după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea

Helmut Duckadam susţine că este un lucru bun faptul că FCSB a primit acceptul de a evolua pe stadionul din Ghencea, deoarece arena a fost cosntruită din bani publici, astfel că fiecare echipă are dreptul de a o închiria.

De asemenea, fostul portar susţine că nu va merge pe stadion la derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, din startul acestui sezon. Acesta mai este de părere că roş-albaştrii nu vor juca pe Ghencea toate meciurile din acest sezon, urmând să revină pe Arena Naţională.

„E o treabă bună (n.r. despre faptul că FCSB va juca pe „Ghencea”). S-a rezolvat şi la Craiova, chiar dacă a fost multă tevatură înainte. Se va rezolva şi aici pentru că stadioanele trebuie întreţinute şi atunci trebuie să le închiriezi ca să încasezi bani.

Reclamă

N-am nici un gând nici dacă joacă FCSB să merg neapărat pe Ghencea. Nu cred că FCSB va juca regulat aici. Cred că va mai juca pe Ghencea, dar când Arena Naţională va fi liberă, vor juca acolo”, a declarat Helmut Duckadam, conform orangesport.ro.

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea! Gigi Becali, anunţ despre preţul biletelor

Au apărut detalii despre cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. După mai multe încercări eşuate, Gigi Becali a primit în cele din urmă acceptul de la MApN. FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, se va disputa pe arena de 100 de milioane de euro.

FCSB va fi prima echipă de club, după CSA Steaua, care va organiza meciuri pe arena din Ghencea care are o capacitate de 31.254 de locuri. Potrivit digisport.ro, vicecampioana Ligii 1 ar urma să achite aproximativ 27.000 de euro pentru fiecare meci. Aceasta a fost suma plătită de FRF pentru fiecare partidă a naţionalei României din Ghencea. E de aşteptat ca preţul să nu difere cu mult.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt dispus să plătesc cât spune legea. Nu spune legea, puşcărie! Dacă spune legea că 7 lei, 7 lei dau.

Vom pune prețuri atractive, astfel încât să câștigăm bani. Pun niște prețuri accesibile, mijlocii. Vreau să iau 400.000-500.000 de euro din meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și