Închide meniul

Gică Hagi, decizie radicală din cauza situaţiei din România: „Făceam 100 de ani de la Constanţa la Sibiu”

Dan Roșu Publicat: 13 iulie 2023, 9:51

Reclamă
Gică Hagi, decizie radicală din cauza situaţiei din România: „Făceam 100 de ani de la Constanţa la Sibiu

Lovitură pentru Gică Hagi, înainte de Farul - Universitatea Craiova

Gică Hagi, la o conferinţă de presă

Gică Hagi a luat o decizie radicală după Farul Constanţa – Sheriff Tiraspol 1-0, meci din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Cei 11 titulari din partida de mai sus nu vor face deplasarea la Sibiu, pentru meciul cu Hermannstadt, programat sâmbătă, de la 18:30. Asta pentru a nu periclita şansele unei calificări în Ligă, care îi poate aduce milioane de euro, în funcţie de competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a amintit din nou problemele cu care se confruntă România, în 2023, explicând că drumul de la Constanţa la Sibiu ar dura 100 de ani. Distanţa dintre cele două oraşe este de aproximativ 500 de kilometri, pe care îi poţi parcurge cu propria maşină în mai mult de şase ore.

Gică Hagi, decizie radicală din cauza infrastructurii din România

„La meciul următor, cei 11 care au jucat azi nu vor face deplasarea la Sibiu. O să rămână acasă, să se antreneze, să se focuseze pentru ce avem pe meciul următor.

Jucăm marţi, nu putem să jucăm sâmbătă şi marţi. Să facem şi drumuri, cu infrastructura din România să facem şi drum până la Sibiu 100 de ani şi să venim înapoi. E ceva imposibil. E adevărul, dar nu mă plâng”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Campionii României au reuşit să câştige meciul tur cu Sheriff, de la Ovidiu, cu ajutorul golului marcat de Kiki, în minutul 56. Hermannstadt – Farul este programat sâmbătă, de la ora 18:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Meciul retur dintre echipa lui Gică Hagi şi Sheriff va avea loc săptămâna viitoare, pe 18 iulie, la Tiraspol.

Ce urmează pentru Farul Constanţa

Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, Farul va da piept cu învingătoarea duelului Hamrun – Maccabi Haifa. În partida tur, israelienii s-au impus cu 4-0 şi sunt acum mari favoriţi să se califice în turul secund preliminar.

În cazul în care Farul nu va reuşi să obţină calificarea la Tiraspol, va ajunge să joace în UEFA Conference League. În turul 2 preliminar se va duela cu învinsa din „dubla” FC Urartu – HSK Zrinjski (0-1 în meciul tur).

Reclamă 4 / 0/3

„Important e să revenim noi la ritmul şi intensitatea de anul trecut. Nu e uşor, dar încercăm. Cei care au jucat astăzi rămân la Constanţa, mergem cu ceilalţi la Hermannstadt. Am decis să rămânem cu 11 jucători acasă.

Avem un lot de 30 de jucători, cred că o să facem o echipă care să se lupte de la egal la egal. Băluţă era greu să joace 90 de minute, a făcut 4-5 antrenamente. E bine că am marcat şi nu am luat gol”, a mai spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și