Închide meniul

Gică Hagi, decizie radicală după Farul – Sheriff 1-0. „Sacrifică” meciul din Liga 1: „Lăsăm 11 jucători acasă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2023, 23:04

Reclamă
Gică Hagi, decizie radicală după Farul – Sheriff 1-0. „Sacrifică meciul din Liga 1: „Lăsăm 11 jucători acasă!

Gică Hagi, decizie radicală după Farul - Sheriff 1-0

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AntenaSport

Gică Hagi a anunţat că ia o decizie radicală după meciul Farul – Sheriff, scor 1-0, din prima manşă a turului 1 preliminar din UEFA Champions League. „Regele” a luat decizia să „sacrifice” disputa cu Hermannstadt, din startul noii ediţii din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul campioanei României a dezvăluit că toţi titularii din confruntarea cu Sheriff vor rămâne la Ovidiu pentru a se pregăti de reuturul cu moldovenii. Se va baza pe alţi jucători în campionat.

Gică Hagi, decizie radicală după Farul – Sheriff 1-0

Campionii României au reuşit să câştige meciul tur cu Sheriff, de la Ovidiu, cu ajutorul golului marcat de Kiki, în minutul 56. Hermannstadt – Farul este programat sâmbătă, de la ora 18:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ştiam că aveam un adversar foarte bun, care avea mai multă experienţă decât noi. Noi cu problemele noastre la început, dar uşor uşor am mizat pe omogenitatea echipei, pe jucătorii vechi. Uşor uşor intrăm în ea şi arătăm mai bine.

Ştiam că folosesc mai multe sisteme, informaţia… chiar dacă nu vrei să arăţi, se află. Nu e o surpriză, ştiam toate. I-am analizat, şi pe noi, conta mai mult jocul colectiv. Jucătorii au făcut 4-5 antrenamente.

Reclamă

Orice jucător de anul trecut, care ne-a făcut campioni, e fantastic. Sunt foarte buni. Unii au fost la lot, nu au încă minute în picioare, dar îşi doresc. Se formează grupul iar, meci de meci încercăm să punem mecanismul în mişcare. (Reporter: Spuneau adversarii că aţi avut noroc?) Noi? Ei au avut. Putea fi 2-0 în minutul 10. Trebuia să fie 3-0, noi am avut ocaziile clare.

Important e să revenim noi la ritmul şi intensitatea de anul trecut. Nu e uşor, dar încercăm. Cei care au jucat astăzi rămân la Constanţa, mergem cu ceilalţi la Hermannstadt. Am decis să rămânem cu 11 jucători acasă. Avem un lot de 30 de jucători, cred că o să facem o echipă care să se lupte de la egal la egal. Băluţă era greu să joace 90 de minute, a făcut 4-5 antrenamente. E bine că am marcat şi nu am luat gol„, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro.

Meciul retur dintre echipa lui Gică Hagi şi Sheriff va avea loc săptămâna viitoare, pe 18 iulie, la Tiraspol.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, Farul va da piept cu învingătoarea duelului Hamrun – Maccabi Haifa. În partida tur, israelienii s-au impus cu 4-0 şi sunt acum mari favoriţi să se califice în turul secund preliminar.

În cazul în care Farul nu va reuşi să obţină calificarea la Tiraspol, va ajunge să joace în UEFA Conference League. În turul 2 preliminar se va duela cu învinsa din „dubla” FC Urartu – HSK Zrinjski (0-1 în meciul tur).

Denis Alibec, declaraţie surprinzătoare după Farul – Sheriff 1-0: „Au fost norocoşi”

Atacantul Farului este convins că Sheriff va ataca în valuri în retur. Alibec a vorbit după meci şi despre colegul său, Adrian Mazilu, care ar putea prinde transferul carierei, la Brighton.

Important e că nu am luat gol, mergem acolo să ne batem cu ei şi să mergem mai departe. Atmosfera de acasă ne dă un elan mult mai mare, sperăm să facem şi acolo un meci cel puţin la fel de bun.

Eu zic că ei au fost norocoşi, putea fi 2-0 în minutul 10. Noi cred că putem să le facem faţă şi în retur. În meciurile astea chiar nu mă gândesc să marchez, important e să câştige echipa. Dacă pot să şi marchez, cu atât mai bine.

Important e, mă repet, că nu am luat gol. Cred că am făcut un meci destul de bun, un meci dur, aşa sunt meciurile de Champions League, e visul oricărui jucător să joace în grupele Champions League.

Mazilu e bine, a avut ocazii, a făcut un meci foarte bun şi o să ne ajute în continuare, sunt convins de asta.

Reclamă

Cu siguranţă vor veni peste noi, noi trebuie să ne facem jocul nostru, de posesie şi să câştigăm partida.

Normal că îmi doresc un parcurs cât mai lung în Europa, pentru asta am rămas aici, să mergem cât mai departe în Europa”, a declarat Denis Alibec.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și