Închide meniul

Gică Hagi, decizie radicală din cauza situaţiei din România: „Făceam 100 de ani de la Constanţa la Sibiu”

Dan Roșu Publicat: 13 iulie 2023, 9:51

Reclamă
Gică Hagi, decizie radicală din cauza situaţiei din România: „Făceam 100 de ani de la Constanţa la Sibiu

Lovitură pentru Gică Hagi, înainte de Farul - Universitatea Craiova

Gică Hagi, la o conferinţă de presă

Gică Hagi a luat o decizie radicală după Farul Constanţa – Sheriff Tiraspol 1-0, meci din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Cei 11 titulari din partida de mai sus nu vor face deplasarea la Sibiu, pentru meciul cu Hermannstadt, programat sâmbătă, de la 18:30. Asta pentru a nu periclita şansele unei calificări în Ligă, care îi poate aduce milioane de euro, în funcţie de competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a amintit din nou problemele cu care se confruntă România, în 2023, explicând că drumul de la Constanţa la Sibiu ar dura 100 de ani. Distanţa dintre cele două oraşe este de aproximativ 500 de kilometri, pe care îi poţi parcurge cu propria maşină în mai mult de şase ore.

Gică Hagi, decizie radicală din cauza infrastructurii din România

„La meciul următor, cei 11 care au jucat azi nu vor face deplasarea la Sibiu. O să rămână acasă, să se antreneze, să se focuseze pentru ce avem pe meciul următor.

Jucăm marţi, nu putem să jucăm sâmbătă şi marţi. Să facem şi drumuri, cu infrastructura din România să facem şi drum până la Sibiu 100 de ani şi să venim înapoi. E ceva imposibil. E adevărul, dar nu mă plâng”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Campionii României au reuşit să câştige meciul tur cu Sheriff, de la Ovidiu, cu ajutorul golului marcat de Kiki, în minutul 56. Hermannstadt – Farul este programat sâmbătă, de la ora 18:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Meciul retur dintre echipa lui Gică Hagi şi Sheriff va avea loc săptămâna viitoare, pe 18 iulie, la Tiraspol.

Ce urmează pentru Farul Constanţa

Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, Farul va da piept cu învingătoarea duelului Hamrun – Maccabi Haifa. În partida tur, israelienii s-au impus cu 4-0 şi sunt acum mari favoriţi să se califice în turul secund preliminar.

În cazul în care Farul nu va reuşi să obţină calificarea la Tiraspol, va ajunge să joace în UEFA Conference League. În turul 2 preliminar se va duela cu învinsa din „dubla” FC Urartu – HSK Zrinjski (0-1 în meciul tur).

Reclamă 4 / 0/3

„Important e să revenim noi la ritmul şi intensitatea de anul trecut. Nu e uşor, dar încercăm. Cei care au jucat astăzi rămân la Constanţa, mergem cu ceilalţi la Hermannstadt. Am decis să rămânem cu 11 jucători acasă.

Avem un lot de 30 de jucători, cred că o să facem o echipă care să se lupte de la egal la egal. Băluţă era greu să joace 90 de minute, a făcut 4-5 antrenamente. E bine că am marcat şi nu am luat gol”, a mai spus Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și