Închide meniul

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare poate înregistra jucători

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 14:51

Reclamă
Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare poate înregistra jucători

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată

Fanii lui Dinamo / Profimedia

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare se poate baza pe jucătorii veniţi în această vară încă din prima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit dinamo1948.club, FIFA a luat act de plătiţile efectuate de Dinamo, ceea ce înseamnă că interdicţia la transferuri a fost ridicată. Astfel, Ovidiu Burcă se va putea baza pe noii jucători ai echipei încă din prima etapă, atunci când Dinamo va întâlni Universitatea Craiova.

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată

„După cum știți deja, plățile către jucători au fost efectuate, rămânea doar ca FIFA să ia act de plățile efectuate și să fie ridicată interdicția. Plană un semn de întrebare cu privire la timing, dacă acest lucru se va întâmpla până la meciul cu Craiova. Însă lucrurile sunt clare, FIFA a înștiințat în acest moment Federația Română de Fotbal cu privire la ridicarea interdicției, astfel încât jucătorii pot fi înregistrați din acest moment”, au anunţat cei de la dinamo1948.club.

În această vară, Dinamo s-a înţeles cu Hakim Abdallah, Denis Politic, Cristian Costin, Adnan Golubovic şi Goncalo Gregorio. De asemenea, echipa lui Burcă este foarte aproape de a se înţelege cu Kevin Ciubotariu.

În prima etapă, Dinamo va juca contra celor de la Universitatea Craiova. Meciul este programat luni, 17 iulie, de la ora 21:30.

Reclamă

Dinamo a primit şi o veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou

Înainte ca FIFA să ridice interdicţia la transferuri, Dinamo primise o veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou. După ce la ultimul termen, pe 23 iunie, dosarul dinamoviştilor a fost amânat pentru 13 iulie, lucrurile nu s-au schimbat.

O nouă înfăţişare a avut loc la Tribunalul Bucureşti în această dimineaţă, acolo unde dinamoviştii au sperat să primească aviz pozitiv în ceea ce priveşte planul de reorganizare. Cu toate acestea, judecătorul sindic a stabilit o nouă amânare, noul termen fiind pe 4 septembrie, potrivit gsp.ro.

La fel ca pe 23 iunie, dinamoviştii au aflat de noua amânare după doar un minut. Astăzi a fost prezenţi la Tribunalul Bucureşti Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, avocatul Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan şi avocata lui Diego Fabbrini, cel care e înscris la masa credală.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea nu i-a picat bine lui Andrei Nicolescu, acţionarul principal al echipei din Ştefan cel Mare, care şi-a pus mâinile în cap în momentul în care a auzit vestea, potrivit sursei mai sus menţionate.

În cazul în care judecătorul sindic va lăsa actualul plan de reorganizare, Red&White va trebui să plătească datoriile clubului, de 8 milioane de euro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și