Închide meniul

Dinamo a primit o nouă veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 10:39

Reclamă
Dinamo a primit o nouă veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou

Dinamo a primit o nouă veste proastă

Ovidiu Burcă şi jucătorii lui Dinamo / Profimedia

Dinamo a primit o nouă veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou. După ce la ultimul termen, pe 23 iunie, dosarul dinamoviştilor a fost amânat pentru 13 iulie, lucrurile nu s-au schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă înfăţişare a avut loc la Tribunalul Bucureşti în această dimineaţă, acolo unde dinamoviştii au sperat să primească aviz pozitiv în ceea ce priveşte planul de reorganizare. Cu toate acestea, judecătorul sindic a stabilit o nouă amânare, noul termen fiind pe 4 septembrie, potrivit gsp.ro.

Dinamo a primit o nouă veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou

La fel ca pe 23 iunie, dinamoviştii au aflat de noua amânare după doar un minut. Astăzi a fost prezenţi la Tribunalul Bucureşti Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, avocatul Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan şi avocata lui Diego Fabbrini, cel care e înscris la masa credală.

Vestea nu i-a picat bine lui Andrei Nicolescu, acţionarul principal al echipei din Ştefan cel Mare, care şi-a pus mâinile în cap în momentul în care a auzit vestea, potrivit sursei mai sus menţionate.

În cazul în care judecătorul sindic va lăsa actualul plan de reorganizare, Red&White va trebui să plătească datoriile clubului, de 8 milioane de euro.

Reclamă

Continuă războiul în conducerea lui Dinamo

Continuă războiul în conducerea lui Dinamo. Andrei Nicolescu a anunţat că situaţia lui Vlad Iacob se va lămuri în curând.

Preşedintele lui Dinamo a spus că i s-a oferit un salariu de 6.000 de euro pe lună lui Vlad Iacob pentru a renunţa la funcţia de administrator special, dar acesta a refuzat.

„Nu pot să zic că e liniște, Vlad e băiatul lui tata. Ar fi câștigat 6.000 de euro. Dacă preferi să stai pe zero lei și să ai drept de semnătură, în loc să iei 6.000 de euro…

Reclamă 4 / 0/3

Din perspectiva noastră, el distorsionează mesajele care pleacă de la administratorul judiciar către noi și invers. Asta este o problemă.

O vom lămuri cât de curând (n.r.: situaţia lui Vlad Iacob). Miza e prea mică pentru noi sau pentru Dinamo pentru a ne împiedica acum. Revin la ofertă. Dacă asta nu e o ofertă corectă, atunci ce să mai spun? Contractul era pe o perioadă nedeterminată, 6.000 de euro lunar.

În ultima vreme am început să avem un dialog direct cu domnul Zăvăleanu. Cumva și noi am greșit, informația pleca de la noi prin Vlad Iacob, el o dădea mai departe prin termenii și prin timingul lui”, a declarat Andrei Nicolescu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și