Închide meniul

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare poate înregistra jucători

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 14:51

Reclamă
Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare poate înregistra jucători

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată

Fanii lui Dinamo / Profimedia

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare se poate baza pe jucătorii veniţi în această vară încă din prima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit dinamo1948.club, FIFA a luat act de plătiţile efectuate de Dinamo, ceea ce înseamnă că interdicţia la transferuri a fost ridicată. Astfel, Ovidiu Burcă se va putea baza pe noii jucători ai echipei încă din prima etapă, atunci când Dinamo va întâlni Universitatea Craiova.

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată

„După cum știți deja, plățile către jucători au fost efectuate, rămânea doar ca FIFA să ia act de plățile efectuate și să fie ridicată interdicția. Plană un semn de întrebare cu privire la timing, dacă acest lucru se va întâmpla până la meciul cu Craiova. Însă lucrurile sunt clare, FIFA a înștiințat în acest moment Federația Română de Fotbal cu privire la ridicarea interdicției, astfel încât jucătorii pot fi înregistrați din acest moment”, au anunţat cei de la dinamo1948.club.

În această vară, Dinamo s-a înţeles cu Hakim Abdallah, Denis Politic, Cristian Costin, Adnan Golubovic şi Goncalo Gregorio. De asemenea, echipa lui Burcă este foarte aproape de a se înţelege cu Kevin Ciubotariu.

În prima etapă, Dinamo va juca contra celor de la Universitatea Craiova. Meciul este programat luni, 17 iulie, de la ora 21:30.

Reclamă

Dinamo a primit şi o veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou

Înainte ca FIFA să ridice interdicţia la transferuri, Dinamo primise o veste proastă! Planul de reorganizare a fost amânat din nou. După ce la ultimul termen, pe 23 iunie, dosarul dinamoviştilor a fost amânat pentru 13 iulie, lucrurile nu s-au schimbat.

O nouă înfăţişare a avut loc la Tribunalul Bucureşti în această dimineaţă, acolo unde dinamoviştii au sperat să primească aviz pozitiv în ceea ce priveşte planul de reorganizare. Cu toate acestea, judecătorul sindic a stabilit o nouă amânare, noul termen fiind pe 4 septembrie, potrivit gsp.ro.

La fel ca pe 23 iunie, dinamoviştii au aflat de noua amânare după doar un minut. Astăzi a fost prezenţi la Tribunalul Bucureşti Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, avocatul Asociaţiei Peluza Cătălin Hîldan şi avocata lui Diego Fabbrini, cel care e înscris la masa credală.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea nu i-a picat bine lui Andrei Nicolescu, acţionarul principal al echipei din Ştefan cel Mare, care şi-a pus mâinile în cap în momentul în care a auzit vestea, potrivit sursei mai sus menţionate.

În cazul în care judecătorul sindic va lăsa actualul plan de reorganizare, Red&White va trebui să plătească datoriile clubului, de 8 milioane de euro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și