Închide meniul

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua: „Totul este rezolvat”

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 18:39

Reclamă
Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua: Totul este rezolvat”

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua. Patronul celor de la FCSB este gata să facă orice pentru ca fanii echipei sale să revină pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua. Latifundiarul a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocieri

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile dintre oficialii clubului Armatei și FCSB. Gigi Becali a menționat că nu există nicio clauză de un milion de euro și că o astfel de clauză nu poate fi impusă în contractul de închiriere al stadionului.

„Eu am discutat cu Vali și mi-a zis că este în regulă contractul cu cei de la CSA Steaua.

Că se va semna. Nu există nicio clauză de 1 milion de euro ca un fel de gaj pentru gazon. Nu se poate pune așa ceva în contract!

Reclamă

Da, m-am angajat prin contract ca să schimb eu gazonul dacă vor fi probleme după meci și gazonul va fi stricat. Plătesc eu noul gazon! Dar nimic altceva. Vom juca în Ghencea, totul este rezolvat din ce mi-a transmis Argăseală”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB. „Militarii” au amenințat cu noi procese

Oficialii echipei militare, care joacă în Liga a 2-a, au postat un comunicat prin care au anunțat toleranță zero față de clubul latifundiarului din Pipera. Astfel, cei de la CSA Steaua sunt gata să inițieze noi procese cu FCSB, pentru a rezolva conflictul de imagine dintre cele două formații.

„Opriți furtul de identitate!!!

Reclamă 4 / 0/3

Steaua București condamnă acțiunile clubului Fotbal Club FCSB SA, care prin reprezentanții săi oficiali au avut apariții în spațiul public, atât pe posturile de televiziune naționale, cât și în online, în care s-au folosit de numele sau simbolurile clubului nostru.

Reamintim că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că Steaua București nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul), către o altă entitate juridică, iar folosirea numelui „Steaua” este strict interzisă fără acordul clubului nostru.

Considerăm acțiunile reprezentanților clubului din Berceni premeditate, instigatoare și cu o intenție clară de a induce în eroare opinia publică, prin afirmații care sunt în contradicție cu realitatea.

În consecință de cauză, clubul nostru manifestă toleranță zero față de astfel de comportamente și își rezervă dreptul de a acționa legal pentru recuperarea prejudiciilor de imagine.

În final, ținem să accentuăm că există o singură echipă care poartă numele Steaua București, iar aceasta evoluează în Liga a 2-a, pe stadionul din Ghencea”, se arată în comunicatul postat de Clubul Sportiv al Armatei.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” Vezi toate știrile
Citește și