Închide meniul

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua: „Totul este rezolvat”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 18:39

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua: Totul este rezolvat”

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua. Patronul celor de la FCSB este gata să facă orice pentru ca fanii echipei sale să revină pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Gigi Becali a lămurit situația legată de clauza impusă de CSA Steaua. Latifundiarul a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocieri

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile dintre oficialii clubului Armatei și FCSB. Gigi Becali a menționat că nu există nicio clauză de un milion de euro și că o astfel de clauză nu poate fi impusă în contractul de închiriere al stadionului.

„Eu am discutat cu Vali și mi-a zis că este în regulă contractul cu cei de la CSA Steaua.

Că se va semna. Nu există nicio clauză de 1 milion de euro ca un fel de gaj pentru gazon. Nu se poate pune așa ceva în contract!

Reclamă

Da, m-am angajat prin contract ca să schimb eu gazonul dacă vor fi probleme după meci și gazonul va fi stricat. Plătesc eu noul gazon! Dar nimic altceva. Vom juca în Ghencea, totul este rezolvat din ce mi-a transmis Argăseală”, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB. „Militarii” au amenințat cu noi procese

Oficialii echipei militare, care joacă în Liga a 2-a, au postat un comunicat prin care au anunțat toleranță zero față de clubul latifundiarului din Pipera. Astfel, cei de la CSA Steaua sunt gata să inițieze noi procese cu FCSB, pentru a rezolva conflictul de imagine dintre cele două formații.

„Opriți furtul de identitate!!!

Reclamă 4 / 0/3

Steaua București condamnă acțiunile clubului Fotbal Club FCSB SA, care prin reprezentanții săi oficiali au avut apariții în spațiul public, atât pe posturile de televiziune naționale, cât și în online, în care s-au folosit de numele sau simbolurile clubului nostru.

Reamintim că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că Steaua București nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul), către o altă entitate juridică, iar folosirea numelui „Steaua” este strict interzisă fără acordul clubului nostru.

Considerăm acțiunile reprezentanților clubului din Berceni premeditate, instigatoare și cu o intenție clară de a induce în eroare opinia publică, prin afirmații care sunt în contradicție cu realitatea.

În consecință de cauză, clubul nostru manifestă toleranță zero față de astfel de comportamente și își rezervă dreptul de a acționa legal pentru recuperarea prejudiciilor de imagine.

În final, ținem să accentuăm că există o singură echipă care poartă numele Steaua București, iar aceasta evoluează în Liga a 2-a, pe stadionul din Ghencea”, se arată în comunicatul postat de Clubul Sportiv al Armatei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și