Închide meniul

Victor Piţurcă, reacţie dură după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace pe noul Stadion „Steaua”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 iulie 2023, 10:40

Victor Piţurcă, reacţie dură după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace pe noul Stadion „Steaua

Cine e marea si unica iubire adevărată a lui Victor Piturcă

Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă / Hepta

Victor Piţurcă a avut o reacţie dură după ce a aflat că FCSB – Dinamo se va juca pe noul Stadion „Steaua”. Partida din etapa a doua a Ligii 1 e pe 22 iulie, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cum se întâmplă în România de obicei. Eu știu că este o lege, dacă există litigiu, nu ai voie să joci pe stadionul uneia dintre societățile cu care ești în litigiu. Sunt de acord ca orice club care își dorește să joace pe un alt stadion al unei alte echipe să se înțeleagă, să facă un contract în sensul ăsta și să se poată juca, însă când tu, acest club FC FCSB, ești în instanță de ani de zile cu clubul Steaua, nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc, nu știu ce vrei să demonstrezi.

Victor Piţurcă, reacţie dură după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace pe noul Stadion „Steaua”

Nu cred eu că George Becali își dorește el neapărat să joace pe acest stadion. Eu cred că lui i se spune să facă lucrul ăsta și el încearcă să îl facă. Acest lucru înseamnă dezbinare, război, certuri, o atmosferă foarte ostilă când vii pe stadionul Steaua. Stadionul Steaua a fost al Ministerului Apărării Naționale și așa ar trebui să rămână tot timpul.

Eu așa cred. Am jucat pentru această echipă, tot timpul, de când a fost înființată este echipa armatei, nu înțeleg de ce atâta răutate din partea unora că există această echipă în continuare. Nu văd lucru bun ce se întâmplă acum, s-a luat hotărâre politică, eu cred că Ministerul Apărării Naționale a fost obligat să accepte acest lucru, iar mai departe a obligat clubul Steaua ca FCSB să joace pe stadion”, a spus Piţurcă, citat de sport.ro.

Bănel Nicoliţă, după decizia ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea

Bănel Nicoliţă a avut o primă reacţie după ce a auzit decizia ca FCSB – Dinamo să se dispute pe Ghencea. Partida din etapa a doua se va juca pe 22 iulie şi poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

„Mă bucur că FCSB joacă în Ghencea, e normal, e logic. Sunt bani publici şi e normal să joace oricine îşi permite să plătească. E dureros şi pentru noi că cei care cântau pentru Bănel Nicoliţă s-au dus în partea cealaltă sau invers, jucători alături de care am evoluat, s-au împărţit şi au mers la CSA.

Eu am rămas cu FCSB, dar au creat o anumită panică între noi. Eu aşa văd adevărul şi voi rămâne alături de FCSB în orice situaţie. Aşa e normal, aşa e frumos. Era logic să poată juca pe acest stadion. În ultimul timp, FCSB a avut 30-40.000 de fani pe Arena Naţională la fiecare meci, a dat dovadă că e cea mai iubită echipă din România.

Reclamă 4 / 0/3

O să fie foc, o să fie nebunie mare. Chiar m-a sunat cineva ieri că vrea 10 bilete. Voi fi şi eu acolo, alături de fetele mele, cu toţii ne dorim să luăm titlul. O să fie nebunie. Dinamo a promovat. Niciodată nu trebuie luaţi de sus că se poate întâmpla orice. Şi Piteştiul i-a luat de sus şi s-a văzut ce s-a întâmplat”, a spus Bănel Nicoliţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și