Închide meniul

Astăzi începe Liga 1! Cum arată programul complet al primei etape din noul sezon

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 10:18

Reclamă
Astăzi începe Liga 1! Cum arată programul complet al primei etape din noul sezon

Astăzi începe Liga 1! Cum arată programul complet al primei etape

Gică Hagi, jucătorii de la Dinamo şi FCSB/ Colaj Profimedia

Astăzi începe Liga 1! Prima etapă a noului sezon se deschide cu partida dintre Oţelul şi UTA, meci care se va disputa vineri, de la 18:30, la Galaţi. FCSB şi Dinamo vor avea parte de un start dificil de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Farul va intra în scenă sâmbătă. Constănţenii se vor deplasa la Sibiu pentru duelul cu Hermannstadt, din prima rundă a sezonului 2023-2024 de Liga 1.

Astăzi începe Liga 1! Cum arată programul complet al primei etape

FCSB se va duela cu FC U Craiova 1948, în prima etapă. Meciul se va desfăşura duminică, de la 21:30, pe arena din Târgu-Jiu, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

De cealaltă parte, Dinamo, echipă revenită în primul eşalon al fotbalului românesc, va avea parte de un debut extrem de dificil.”Câinii” vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, într-un meci care se va disputa luni, pe arena Arcul de Triumf.

De asemenea, CFR Cluj va primi vizita celor de la Poli Iaşi, una dintre cele trei nou-promovate ale sezonului, în timp ce Rapid o va întâlni în Giuleşti pe Sepsi.

Reclamă

Programul primei runde din Liga 1:

Vineri:

Sâmbătă:

Reclamă 4 / 0/3
  • 18:30: Hermannstadt – Farul
  • 21:30: CFR Cluj – Poli Iaşi

Duminică:

  • 18:30: Petrolul – U Cluj
  • 21:30: FC U Craiova 1948 – FCSB

Luni:

  • 18:30: Voluntari – Botoşani
  • 21:30: Dinamo – Universitatea Craiova

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului

Cristiano Bergodi este încrezător înainte de startul sezonului. Noul tehnician al celor de la Rapid are obiective mari pentru startul Ligii 1.

Cristiano Bergodi a vorbit despre obiectivele sale pentru noul sezon. Acesta a menționat că visează să câștige titlul cu Rapid, dar a vorbit și despre partida cu Sepsi OSK, fosta sa echipă.

„Mâine începe un campionat foarte important pentru toată lumea. Iar dorinţa noastră este aceea de a face ceva important. Rapid e un brand şi am ambiţia ca antrenor de a face ceva foarte, foarte important aici. Ar fi cel mai mare vis să câştig titlul de campion cu Rapid.

Cred însă că mai devreme sau mai târziu merit şi eu un titlu. Am fost aproape cu Universitatea Craiova, iar acea înfrângere cu CFR Cluj în meciul decisiv mi-a rămas în gât. Atunci nu s-a jucat cu suporteri, pentru că era altceva cu 30.000 de oameni în tribune pe ‘Ion Oblemenco’. Deci am fost aproape, dar sper să câştig titlul cu Rapid. Eu sunt mândru că sunt antrenorul care a câştigat ultimul trofeu cu Rapid, Supercupa în 2007.

Eu sunt însă încrezător şi pozitiv mereu. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul acest campionat care se anunţă foarte dificil. În cele 4 zile de când am venit băieţii au dat totul, dar nu am făcut aproape nimic din ceea ce gândesc eu şi ce vreau eu la o echipă, mă refer la stil de joc şi tot ce trebuie. Însă băieţii au fost receptivi”, a spus antrenorul echipei de sub podul Grant.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
13
mai
22:09
Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor
13
mai
22:05
Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi
Vezi toate știrile
Citește și