Închide meniul

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului: „Ar fi cel mai mare vis să câștig titlul”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 22:03

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului: Ar fi cel mai mare vis să câștig titlul”

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului

Cristiano Bergodi, la o conferință de presă / Captură YouTube

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului. Noul tehnician al celor de la Rapid are obiective mari pentru startul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Giulești va începe noul sezon din Liga 1 pe 14 iulie, pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe Antena Sport.

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonuliui. Ce a spus italianul despre partida cu Sepsi

Cristiano Bergodi a vorbit despre obiectivele sale pentru noul sezon. Acesta a menționat că visează să câștige titlul cu Rapid, dar a vorbit și despre partida cu Sepsi OSK, fosta sa echipă.

„Mâine începe un campionat foarte important pentru toată lumea. Iar dorinţa noastră este aceea de a face ceva important. Rapid e un brand şi am ambiţia ca antrenor de a face ceva foarte, foarte important aici. Ar fi cel mai mare vis să câştig titlul de campion cu Rapid.

Cred însă că mai devreme sau mai târziu merit şi eu un titlu. Am fost aproape cu Universitatea Craiova, iar acea înfrângere cu CFR Cluj în meciul decisiv mi-a rămas în gât. Atunci nu s-a jucat cu suporteri, pentru că era altceva cu 30.000 de oameni în tribune pe ‘Ion Oblemenco’. Deci am fost aproape, dar sper să câştig titlul cu Rapid. Eu sunt mândru că sunt antrenorul care a câştigat ultimul trofeu cu Rapid, Supercupa în 2007

Reclamă

Întâlnim fosta mea echipă, pe care o cunosc foarte bine. Adevărat este că şi foştii mei jucători ştiu tot despre mine, mă refer la cum pregătesc eu meciurile. Deci şi ei mă cunosc foarte, foarte bine. Noi vom încerca însă să jucăm ceea ce trebuie. Adică mâine cu Sepsi contează rezultatul mai mult decât jocul. Asta pentru că sunt doar patru zile de când am venit la Rapid în locul unui antrenor care în cantonamentul din vară a pregătit altceva. Deci nu va fi uşor, aşa că e foarte important să câştigăm cele trei puncte.

Eu sunt însă încrezător şi pozitiv mereu. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul acest campionat care se anunţă foarte dificil. În cele 4 zile de când am venit băieţii au dat totul, dar nu am făcut aproape nimic din ceea ce gândesc eu şi ce vreau eu la o echipă, mă refer la stil de joc şi tot ce trebuie. Însă băieţii au fost receptivi”, a spus antrenorul echipei de sub podul Grant.

Patru jucători pot pleca de la Rapid, după numirea lui Cristiano Bergodi

Conform gsp.ro, plecarea lui Adrian Mutu ar putea aduce cu sine alte patru plecări de la Rapid. Costache, Ştefan, Ciobanu şi Oaidă s-ar putea despărţi de trupa de sub Grant după venirea lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

Toţi cei patru jucători au fost aduşi la Rapid atunci când echipa era antrenată de Adrian Mutu. Ştefan, Ciobanu şi Costache au sosit la trupa giuleşteană în vara trecută, însă nu au confirmat şi astfel pot pleca în această perioadă de mercato.

Ştefan a fost mai mult rezervă la Rapid, în sezonul trecut, postul de fundaş stânga fiind securizat de Junior Morais. Ciobanu nu a impresionat nici în Giuleşti, bifând doar 13 meciuri, fiind de asemenea măcinat şi de accidentări.

Valentin Costache a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj. Mijlocaşul nu a reuşit să marcheze niciun gol în stagiunea precedentă, în cele 24 de meciuri bifate.

Cel de-al patrulea jucător aflat pe lista neagră a lui Cristiano Bergodi este Răzvan Oaidă. Mijlocaşul a ajuns la Rapid în această vară, dar nu a avut ocazia de a juca într-un meci oficial pentru echipa din Giulești.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și