Închide meniul

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid – Sepsi 0-0 a fost perfect valabil!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iulie 2023, 0:26

Reclamă
Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid – Sepsi 0-0 a fost perfect valabil!

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid - Sepsi 0-0 a fost perfect valabil!

Ion Crăciunescu, după un meci / Hepta

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid – Sepsi a fost perfect valabil. În minutul 67 centralul Sebastian Colţescu a anulat reuşita lui Marius Ştefănescu de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Colţescu a urmărit faza cu VAR şi a decis să nu valideze golul. În camera VAR s-a aflat Horia Mladinovici, iar marcatorul golului, Marius Ştefănescu, a susţinut că Sebastian Colţescu a fost chemat de acesta să vadă din nou faza pe ecran.

Ion Crăciunescu a spus că golul anulat cu VAR în Rapid – Sepsi 0-0 a fost perfect valabil!

”Ofsaidul se judecă în momentul în care mingea pleacă de la coechipier. În acel moment, Safranko nu a împiedicat cu nimic câmpul vizual al portarului. În momentul când Ștefănescu șutează, Safranko nu împiedică portarul. După părerea mea, golul este valabil.

Sunt niște faze grele, dar uitați-vă, portarul vede mingea! Nu este o fază ușoară pentru un arbitru sau un asistent”, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Marius Ştefănescu, atac dur la Horia Mladinovici după Rapid – Sepsi 0-0: „Pe unde ne prinde ne rupe”

Marius Ştefănescu, atac dur la Horia Mladinovici după Rapid – Sepsi 0-0. Jucătorul lui Sepsi a fost nemulțumit, după ce golul său a fost anulat din camera VAR, pe motiv de offisde.

Reclamă

Rapid și Sepsi au remizat în Giulești, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1. Noul tehnician al „feroviarilor”, Cristiano Bergodi, a debutat pe banca clubului chiar împotriva fostei sale echipe.

Marius Ștefănescu a criticat arbitrajul din camera VAR. Fotbalistul covăsnenilor l-a atacat dur pe Horia Mladinovic, unul dintre arbitrii video, pe motiv că acesta o dezavantajează pe Sepsi la toate meciurile unde acesta este delegat. De asemenea, fotbalistul a vorbit și despre o posibilă plecare de la echipa lui Laszlo Dioszegi.

„Nu știu cum s-a judecat (n.r. faza golului), așa ne-a spus că Safranko a influențat faza. Eu zic că Moldovan a văzut mingea, dar nu mai avem ce să mai comentăm. A fost decizia lui Horia (n.r. arbitrul din camera VAR), pe unde ne prinde ne rupe. Am făcut o primă repriză modestă, am avut 2-3 ocazii clare, în a doua repriză am intrat mai bine și meritam să câștigăm.

Reclamă 4 / 0/3

De obicei eu plec mereu pe contraatac, am primit-o bine, am crezut că e fault. Dar după am văzut că s-a dat offside.

„Nu ştiu de discuţiile cu Rapid”

Ne doream să începem acest sezon cu dreptul, cu 3 puncte. Până la urmă este bun și un punct. Într-un fel dânsul (n.r. Cristiano Bergodi) știa ce jucăm, știa majoritatea jucătorilor, dar am fost prea timizi.

Cred că la Sepsi a fost mereu o familie, dânsul s-a simțit bine, și noi la fel. Îi urez baftă pe această cale și să își îndeplinească obiectivul.

Nu știu de discuțiile cu Rapid, întrebați conducerea. Eu mai am un an contract, îl respect. Nu știu de preț, am înțeles că a venit o ofertă, știu că cei de la club au refuzat-o pentru că a fost prea mică. În fotbal nu se știe niciodată.

Nu știu dacă m-aș plia, dar este un stadion frumos, este mereu plin. Suporterii fac o atmosferă incredibilă”, a spus Marius Ștefănescu, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și