Închide meniul

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Ce a spus „Briliantul”, după înfrângerea cu Fenerbahce

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 9:00

Reclamă
Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Ce a spus Briliantul”, după înfrângerea cu Fenerbahce

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku

Adrian Mutu, pe banca lui Neftci Baku, la amicalul cu Fenerbahce / Profimediaimages

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Fostul tehnician de la Rapid a vorbit despre viitorul echipei, după ce formația sa a pierdut ultimul amical al cantonamentului din Rusia, cu Fenerbahce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu antrenorul român pe bancă, Neftchi a pierdut la limită partida test cu gruparea din Turcia. A fost 0-0 la pauză, singurul gol fiind marcat în minutul 72. Starul Edin Dzeko, adus în această vară de la Inter, a marcat primul său gol în tricoul lui Fenerbahce.

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Antrenorul român vrea să câștige trofee în Azerbaidjan

„Briliantul” a vorbit după meciul amical cu Fenerbahce despre planurile de viitor pe care le are la echipa azeră. Acesta a declarat că dorește să implementeze un nou proiect la fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf și că speră ca formația sa să se bată la câștigarea de trofee, în noul sezon competițional al țării din Caucaz.

„A fost un test bun pentru noi. Sunt mulțumit cu prestația echipei. Sunt aici de puțin timp, am doar două zile. Sigur că nu suntem în cea mai bună formă fizică, dar cred că vom fi pregătiți în timp util.

Îmi place acest turneu, sunt meciuri utile pentru jucătorii noștri. Este bine să avem adversari puternici. Fiecărui antrenor i-ar plăcea mai mult timp. În același timp, vrea și jucători buni. Lucrez la asta împreună cu cei din conducere.

Reclamă

Nu vreau să spun câți jucători îmi doresc în perioada de mercato. Trebuie să contăm și pe jucătorii pe care îi avem deja. Sigur că am vorbit cu el (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu suntem doar compatrioți, ci și prieteni.

Dar, pentru mine, e mai important să îmi formez propria opinie decât să o preiau pe a altcuiva. Aici voi implementa un proiect nou, de la zero. Neftci va fi o echipă diferită, mai puternică anul acesta. Ne vom bate la trofee”, a spus Mutu, citat de oxu.az.

Adrian Mutu a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf, până să semneze cu Neftchi Baku

Adrian Mutu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Neftchi Baku, mărturisind că oferta a primit-o în urmă cu câteva săptămâni. Acesta le-a transmis şi un mesaj fanilor, mărturisind că îşi doreşte să o ducă pe Neftchi înapoi în top.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. Nu au durat mult negocierile. Totul s-a întâmplat repede. Când am primit oferta, am început să caut ceea ce înseamnă clubul Neftchi. Este cel mai mare din Azerbaidjan, ştiu că are cei mai înfocaţi fani.

(N.r. Despre Laurenţiu Reghecampf) Suntem prieteni de mult timp. L-am întrebat lucruri generale despre club. Nu prea multe, vreau să descopăr lucrurile eu. Aşa cum le-am spus jucătorilor, le spun şi fanilor, să anuleze tot ce s-a întâmplat înainte, acum începe un nou proiect. Sunt fericit să fiu aici, îmi doresc să reuşesc.

Ne ştim de când eram copii. Am început să jucăm fotbal împreună. Nu am avut şansa să vrobesc prea multe lucruri cu el. Nu am nevoie să vorbesc cu nimeni, Neftchi este un club foarte mare. Ştiam despre el, pentru mine e o şansă foarte mare. O iau foarte în serios, sper să obţin lucruri măreţe. Suntem la început, e mult de muncă.

Prima impresie a fost foarte bună. Ştiam jucătorii, m-am uitat la multe meciuri. Să fiu sincer, trebuie să muncim. Avem ambiţii mari anul acesta. Am nevoie de timp să analizez jucătorii, mai avem nevoie de alţii. Avem meciuri şi în Europa. Pentru a fi competitivi, trebuie să avem un grup mare.

Sunt pregătit 100%. Chiar dacă am şapte ani experinţă ca antrenor, am 20 de ani de experinţă ca jucător. Am avut norocul să cunosc multe culturi. Nu e problemă adaptarea la mine. Sunt gata să duc Neftchi înapoi în top.

Nu mi-e frică de presiune, mă motivează mai tare. La toate cluburile mari e presiune. Vom da totul pentru acest club”, a declarat Adrian Mutu, pentru contul oficial al celor de la Neftchi Baku

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și