Închide meniul

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Ce a spus „Briliantul”, după înfrângerea cu Fenerbahce

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 9:00

Reclamă
Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Ce a spus Briliantul”, după înfrângerea cu Fenerbahce

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku

Adrian Mutu, pe banca lui Neftci Baku, la amicalul cu Fenerbahce / Profimediaimages

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Fostul tehnician de la Rapid a vorbit despre viitorul echipei, după ce formația sa a pierdut ultimul amical al cantonamentului din Rusia, cu Fenerbahce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu antrenorul român pe bancă, Neftchi a pierdut la limită partida test cu gruparea din Turcia. A fost 0-0 la pauză, singurul gol fiind marcat în minutul 72. Starul Edin Dzeko, adus în această vară de la Inter, a marcat primul său gol în tricoul lui Fenerbahce.

Adrian Mutu are planuri mari la Neftci Baku. Antrenorul român vrea să câștige trofee în Azerbaidjan

„Briliantul” a vorbit după meciul amical cu Fenerbahce despre planurile de viitor pe care le are la echipa azeră. Acesta a declarat că dorește să implementeze un nou proiect la fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf și că speră ca formația sa să se bată la câștigarea de trofee, în noul sezon competițional al țării din Caucaz.

„A fost un test bun pentru noi. Sunt mulțumit cu prestația echipei. Sunt aici de puțin timp, am doar două zile. Sigur că nu suntem în cea mai bună formă fizică, dar cred că vom fi pregătiți în timp util.

Îmi place acest turneu, sunt meciuri utile pentru jucătorii noștri. Este bine să avem adversari puternici. Fiecărui antrenor i-ar plăcea mai mult timp. În același timp, vrea și jucători buni. Lucrez la asta împreună cu cei din conducere.

Reclamă

Nu vreau să spun câți jucători îmi doresc în perioada de mercato. Trebuie să contăm și pe jucătorii pe care îi avem deja. Sigur că am vorbit cu el (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu suntem doar compatrioți, ci și prieteni.

Dar, pentru mine, e mai important să îmi formez propria opinie decât să o preiau pe a altcuiva. Aici voi implementa un proiect nou, de la zero. Neftci va fi o echipă diferită, mai puternică anul acesta. Ne vom bate la trofee”, a spus Mutu, citat de oxu.az.

Adrian Mutu a vorbit cu Laurenţiu Reghecampf, până să semneze cu Neftchi Baku

Adrian Mutu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Neftchi Baku, mărturisind că oferta a primit-o în urmă cu câteva săptămâni. Acesta le-a transmis şi un mesaj fanilor, mărturisind că îşi doreşte să o ducă pe Neftchi înapoi în top.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. Nu au durat mult negocierile. Totul s-a întâmplat repede. Când am primit oferta, am început să caut ceea ce înseamnă clubul Neftchi. Este cel mai mare din Azerbaidjan, ştiu că are cei mai înfocaţi fani.

(N.r. Despre Laurenţiu Reghecampf) Suntem prieteni de mult timp. L-am întrebat lucruri generale despre club. Nu prea multe, vreau să descopăr lucrurile eu. Aşa cum le-am spus jucătorilor, le spun şi fanilor, să anuleze tot ce s-a întâmplat înainte, acum începe un nou proiect. Sunt fericit să fiu aici, îmi doresc să reuşesc.

Ne ştim de când eram copii. Am început să jucăm fotbal împreună. Nu am avut şansa să vrobesc prea multe lucruri cu el. Nu am nevoie să vorbesc cu nimeni, Neftchi este un club foarte mare. Ştiam despre el, pentru mine e o şansă foarte mare. O iau foarte în serios, sper să obţin lucruri măreţe. Suntem la început, e mult de muncă.

Prima impresie a fost foarte bună. Ştiam jucătorii, m-am uitat la multe meciuri. Să fiu sincer, trebuie să muncim. Avem ambiţii mari anul acesta. Am nevoie de timp să analizez jucătorii, mai avem nevoie de alţii. Avem meciuri şi în Europa. Pentru a fi competitivi, trebuie să avem un grup mare.

Sunt pregătit 100%. Chiar dacă am şapte ani experinţă ca antrenor, am 20 de ani de experinţă ca jucător. Am avut norocul să cunosc multe culturi. Nu e problemă adaptarea la mine. Sunt gata să duc Neftchi înapoi în top.

Nu mi-e frică de presiune, mă motivează mai tare. La toate cluburile mari e presiune. Vom da totul pentru acest club”, a declarat Adrian Mutu, pentru contul oficial al celor de la Neftchi Baku

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și