Închide meniul

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2023, 8:44

Reclamă
Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor

Adrian Mititelu a făcut un anunţ bombă

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere de la FC U Craiova 1948, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor. Acesta susţine că aşteaptă un investitor pentru a putea părăsi „războiul” pe care îl are cu Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi vine să fug, doi ani să plec, să nu mai aud de fotbal. Dacă n-ar fi orgoliul ăsta cu CSU și cu Rotaru, vă spun că aș termina-o definitiv. Atenție, aș termina eu, dar clubul ăsta va merge înainte. L-aș ceda, nu l-aș închide. Să fie clar!

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor

Vorbesc doar despre mine. M-aș retrage definitiv, cred că și fiul meu ar face-o, că nu este la fel de atras de fenomen cum sunt eu.

Mai stau până vine cineva să preia clubul, să am garanția că-l duce mai departe. Asta se poate întâmpla peste un an sau peste 20. Dar vă spun că maximum un an, în cel mai rău caz doi mă mai vedeți că vorbesc despre echipa asta.

Am promis acasă că îmi închei cariera în fotbal, nu voi mai fi persoană activă. Că aș mai veni la un meci sau m-aș mai distra puțin la un fotbal…

Reclamă

Mai am puțin să consolidez clubul, să terminăm baza și să ajungem la un minus cât mai mic, să fie pierderea anuală la o cifră rezonabilă.

Nu spun asta ca să mă alint. Am obosit, credeți-mă. Am 20 și ceva de ani de stres, necazuri, suferințe, reproșuri și înjurături. Eu aș vrea, dar simt că nu mai pot”, a spus Mititelu, citat de primasport.ro.

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948. Patronul echipei din Bănie a luat decizia la ora 4 dimineața.

Reclamă 4 / 0/3

„Nick” a semnat cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, după ce, în a doua jumătate a sezonului trecut, a pregătit-o pe CS Mioveni, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a.

FC U Craiova 1948 nu a avut un antrenor principal după ce Joao Janeiro a plecat de la echipă, înainte de perioada de pregătire premergătoare noului sezon din Liga 1. Astfel, pe banca oltenilor, la meciul cu FCSB a stat Florin Drăgan, care a ocupat funcția de antrenor interimar.

„Am reușit să încheiem un contract important pentru club. Avem un antrenor, este Nicolae Dică, un fost mare fotbalist, un antrenor din noua generație care deja are la activ câteva echipe importante.

Discuțiile propriu zise au durat circa o oră. Au mai fost tatonări, discuții premergătoare aceste întâlniri. Am avut o perioadă de gândire, după atâtea eșecuri cu alți antrenori. Meciul de aseară mi-a grăbit decizia.

Aseară la ora 4 dimineața i-am zis lui Edi:` Sună-l pe Dică!`. A primat vârsta lui și faptul că a fost la FCSB. Nu are cum să nu învețe din aceste experiențe. El a fost un mare fotbalist al României, este și inteligent nativ. Nu are cum să nu fie un bun antrenor”, a spus Adrian Mititelu, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:00 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi Vezi toate știrile
Citește și