Închide meniul

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2023, 8:44

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor

Adrian Mititelu a făcut un anunţ bombă

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere de la FC U Craiova 1948, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor. Acesta susţine că aşteaptă un investitor pentru a putea părăsi „războiul” pe care îl are cu Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi vine să fug, doi ani să plec, să nu mai aud de fotbal. Dacă n-ar fi orgoliul ăsta cu CSU și cu Rotaru, vă spun că aș termina-o definitiv. Atenție, aș termina eu, dar clubul ăsta va merge înainte. L-aș ceda, nu l-aș închide. Să fie clar!

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor

Vorbesc doar despre mine. M-aș retrage definitiv, cred că și fiul meu ar face-o, că nu este la fel de atras de fenomen cum sunt eu.

Mai stau până vine cineva să preia clubul, să am garanția că-l duce mai departe. Asta se poate întâmpla peste un an sau peste 20. Dar vă spun că maximum un an, în cel mai rău caz doi mă mai vedeți că vorbesc despre echipa asta.

Am promis acasă că îmi închei cariera în fotbal, nu voi mai fi persoană activă. Că aș mai veni la un meci sau m-aș mai distra puțin la un fotbal…

Reclamă

Mai am puțin să consolidez clubul, să terminăm baza și să ajungem la un minus cât mai mic, să fie pierderea anuală la o cifră rezonabilă.

Nu spun asta ca să mă alint. Am obosit, credeți-mă. Am 20 și ceva de ani de stres, necazuri, suferințe, reproșuri și înjurături. Eu aș vrea, dar simt că nu mai pot”, a spus Mititelu, citat de primasport.ro.

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948. Patronul echipei din Bănie a luat decizia la ora 4 dimineața.

Reclamă 4 / 0/3

„Nick” a semnat cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, după ce, în a doua jumătate a sezonului trecut, a pregătit-o pe CS Mioveni, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a.

FC U Craiova 1948 nu a avut un antrenor principal după ce Joao Janeiro a plecat de la echipă, înainte de perioada de pregătire premergătoare noului sezon din Liga 1. Astfel, pe banca oltenilor, la meciul cu FCSB a stat Florin Drăgan, care a ocupat funcția de antrenor interimar.

„Am reușit să încheiem un contract important pentru club. Avem un antrenor, este Nicolae Dică, un fost mare fotbalist, un antrenor din noua generație care deja are la activ câteva echipe importante.

Discuțiile propriu zise au durat circa o oră. Au mai fost tatonări, discuții premergătoare aceste întâlniri. Am avut o perioadă de gândire, după atâtea eșecuri cu alți antrenori. Meciul de aseară mi-a grăbit decizia.

Aseară la ora 4 dimineața i-am zis lui Edi:` Sună-l pe Dică!`. A primat vârsta lui și faptul că a fost la FCSB. Nu are cum să nu învețe din aceste experiențe. El a fost un mare fotbalist al României, este și inteligent nativ. Nu are cum să nu fie un bun antrenor”, a spus Adrian Mititelu, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și