Închide meniul

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948. L-a trezit din somn, la 4 dimineața

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 19:48

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948. L-a trezit din somn, la 4 dimineața

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948. Patronul echipei din Bănie a luat decizia la ora 4 dimineața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nick” a semnat cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, după ce, în a doua jumătate a sezonului trecut, a pregătit-o pe CS Mioveni, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a.

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948. Meciul cu FCSB a grăbit decizia patronului

Adrian Mititelu a declarat, la conferința de presă în care Nicolae Dică a fost prezentat, că meciul cu FCSB, câștigat de bucureșteni cu scorul de 3-1, a grăbit numirea unui nou tehnician pe banca echipei din Bănie.

FC U Craiova 1948 nu a avut un antrenor principal după ce Joao Janeiro a plecat de la echipă, înainte de perioada de pregătire premergătoare noului sezon din Liga 1. Astfel, pe banca oltenilor, la meciul cu FCSB a stat Florin Drăgan, care a ocupat funcția de antrenor interimar.

„Am reușit să încheiem un contract important pentru club. Avem un antrenor, este Nicolae Dică, un fost mare fotbalist, un antrenor din noua generație care deja are la activ câteva echipe importante.

Reclamă

Discuțiile propriu zise au durat circa o oră. Au mai fost tatonări, discuții premergătoare aceste întâlniri. Am avut o perioadă de gândire, după atâtea eșecuri cu alți antrenori. Meciul de aseară mi-a grăbit decizia.

Aseară la ora 4 dimineața i-am zis lui Edi:` Sună-l pe Dică!`. A primat vârsta lui și faptul că a fost la FCSB. Nu are cum să nu învețe din aceste experiențe. El a fost un mare fotbalist al României, este și inteligent nativ. Nu are cum să nu fie un bun antrenor”, a spus Adrian Mititelu, la conferința de presă

Adrian Mititelu a fost uluit de forţa FCSB-ului

Mititelu anunţă că problemele grupării din Bănie nu au fost cauzate de faptul că nu a avut un antrenor principal pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-am dat seama după primele 10 minute că FCSB are o viteză în plus, sunt mai determinați și că nu avem cum să îi batem. Noi mai avem nevoie de un meci sau două pentru a intra în ritm. Eu sunt optimist față de potențialul echipei, nu o judec după ce s-a întâmplat astăzi.

Ei au o valoare ridicată, vin după un titlu pierdut, determinați, mai bine fizic. Ei au avut un program cu amicale mai dificile. Noi, din cauza plecării lui Janeiro, a trebuit să modificăm totul.

Când simți că adversarul e mai bun fizic, mai proaspăt, începe să apară îndoiala. Vă zic eu că asta s-a întâmplat. FCSB a fost mai proaspătă ca niciodată. La meciul direct următor nu va mai fi acest raport de forțe. Noi am jucat la 60% din ce putem, asta simt.

Pentru noi, FCSB e un coșmar. Cum suntem noi pentru Rapid, așa sunt ei pentru noi. Niciodată de când am revenit în Liga 1 nu a fost un eșec cu așa diferență mare, dar cunosc cauzele. M-a bătut cel mai puternic lot din România, cel mai puternic club”, a declarat Adrian Mititelu la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și