Închide meniul

Maşina lui Valeriu Argăseală, atacată la sediul CSA! Anunţul lui Gigi Becali: „Au dat cu pietre!”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 18:17

Reclamă
Maşina lui Valeriu Argăseală, atacată la sediul CSA! Anunţul lui Gigi Becali: „Au dat cu pietre!

Gigi Becali a anunţat că maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată la sediul CSA

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată cu pietre la sediul CSA, fapt confirmat chiar şi de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că întâlnirea de astăzi, dintre oficialii FCSB şi cei de la CSA Steaua, nu a fost lipsită de incidente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Argăseală a mers la sediul CSA astăzi, pentru o nouă rundă de negocieri în privinţa închirierii arenei din Ghencea, pentru ca FCSB să dispute acolo derby-ul cu Dinamo.

Gigi Becali a anunţat că maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată la sediul CSA

În momentul în care Valeriu Argăseală a ajuns la sediul CSA, acesta a fost atacat de mai mulţi fani ai „militarilor”. Aceştia au aruncat cu pietre în maşina preşedintelui de la FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit totul, afirmând totodată că jandarmii au intervenit imediat, pentru a calma spiritele. Acesta mai susţine că are încredere deplină în forţele de ordine, mărturisind că vrea să evite orice scandal care ar putea apărea.

„A venit cineva și a dat cu pietre în mașina lui. Imediat au venit jandarmii și gata! S-a rezolvat! Cum face cineva un incident, imediat vin jandarmii.

Reclamă

Mi-a promis șeful Jandarmeriei: “Lasă-i, dom’le, în seama mea! Nu ai treaba dumneata cu ei. Cine încalcă legea, lasă-mă să-i arestez eu!”. Nu-mi arde de scandaluri, nu stau să mă cert, nu mai vreau!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, derby care urmează să se desfăşoare pe stadionul Ghencea. Latifundiarul a vorbit despre siguranța fanilor care vor fi prezenți pe stadion, la revenirea echipei „roș-albastre” pe stadionul „Steaua”.

„Vrei bilet, primești numărul și locul. Vor fi filmate toate locurile, dar nu cred asta, vor fi blocați în computer și nu vor mai primi niciodată bilet la un meci al FCSB-ului. Iar dacă vor face ei vreun incident filmat, locul 20, numărul cutare, pedepsit ca atare!

Reclamă 4 / 0/3

Îi îndrum pe cei din familia lor să nu dea vina pe mine. Amenzi, pușcării! Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului. Eu mi-am făcut datoria de creștin. Dacă nu vor, treaba lor”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

De asemenea, Becali a confirmat faptul că derby-ul cu Dinamo se va juca în Ghencea. „O să se semneze, să fiţi sănătoşi„, a declarat patronul FCSB, pentru jurnaliştii prezenţi în faţa clubului CSA Steaua.

La scurt timp distanţă, comandantul Ştefan Bichir, aflat în şedinţă, a făcut un anunţ scurt. „(Reporter: S-a semnat?) Nu!„, a transmis acesta. Comandantul celor de la CSA a afirmat şi că sunt şanse infime să se semneze contractul astăzi.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și