Închide meniul

Maşina lui Valeriu Argăseală, atacată la sediul CSA! Anunţul lui Gigi Becali: „Au dat cu pietre!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 18:17

Maşina lui Valeriu Argăseală, atacată la sediul CSA! Anunţul lui Gigi Becali: „Au dat cu pietre!

Gigi Becali a anunţat că maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată la sediul CSA

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată cu pietre la sediul CSA, fapt confirmat chiar şi de Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că întâlnirea de astăzi, dintre oficialii FCSB şi cei de la CSA Steaua, nu a fost lipsită de incidente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Argăseală a mers la sediul CSA astăzi, pentru o nouă rundă de negocieri în privinţa închirierii arenei din Ghencea, pentru ca FCSB să dispute acolo derby-ul cu Dinamo.

Gigi Becali a anunţat că maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată la sediul CSA

În momentul în care Valeriu Argăseală a ajuns la sediul CSA, acesta a fost atacat de mai mulţi fani ai „militarilor”. Aceştia au aruncat cu pietre în maşina preşedintelui de la FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit totul, afirmând totodată că jandarmii au intervenit imediat, pentru a calma spiritele. Acesta mai susţine că are încredere deplină în forţele de ordine, mărturisind că vrea să evite orice scandal care ar putea apărea.

„A venit cineva și a dat cu pietre în mașina lui. Imediat au venit jandarmii și gata! S-a rezolvat! Cum face cineva un incident, imediat vin jandarmii.

Reclamă

Mi-a promis șeful Jandarmeriei: “Lasă-i, dom’le, în seama mea! Nu ai treaba dumneata cu ei. Cine încalcă legea, lasă-mă să-i arestez eu!”. Nu-mi arde de scandaluri, nu stau să mă cert, nu mai vreau!”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, derby care urmează să se desfăşoare pe stadionul Ghencea. Latifundiarul a vorbit despre siguranța fanilor care vor fi prezenți pe stadion, la revenirea echipei „roș-albastre” pe stadionul „Steaua”.

„Vrei bilet, primești numărul și locul. Vor fi filmate toate locurile, dar nu cred asta, vor fi blocați în computer și nu vor mai primi niciodată bilet la un meci al FCSB-ului. Iar dacă vor face ei vreun incident filmat, locul 20, numărul cutare, pedepsit ca atare!

Reclamă 4 / 0/3

Îi îndrum pe cei din familia lor să nu dea vina pe mine. Amenzi, pușcării! Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului. Eu mi-am făcut datoria de creștin. Dacă nu vor, treaba lor”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

De asemenea, Becali a confirmat faptul că derby-ul cu Dinamo se va juca în Ghencea. „O să se semneze, să fiţi sănătoşi„, a declarat patronul FCSB, pentru jurnaliştii prezenţi în faţa clubului CSA Steaua.

La scurt timp distanţă, comandantul Ştefan Bichir, aflat în şedinţă, a făcut un anunţ scurt. „(Reporter: S-a semnat?) Nu!„, a transmis acesta. Comandantul celor de la CSA a afirmat şi că sunt şanse infime să se semneze contractul astăzi.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și