Închide meniul

Valentin Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a: „Cel mai important element!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 17:55

Reclamă
Valentin Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a: „Cel mai important element!

Vali Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a

Vali Lazăr / Hepta

Valentin Lazăr a fost numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a. După despărţirea de CS Păuleşti, fostul mijlocaş al lui Dinamo îşi va începe cariera de antrenor pe banca celor de la CSO Băicoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Lazăr şi-a încheiat contractul cu CS Păuleşti, formaţie din Liga a 3-a, în această vară, după doar jumătate de sezon.

Valentin Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a

Valentin Lazăr nu a stat mult timp „pe bară”, după despărţirea de CS Păuleşti. Fostul mijlocaş a ales să accepte oferta celor de la Băicoi de a fi antrenor în Liga a 4-a.

CS Băicoi este prima echipă pe care Valentin Lazăr, ajuns la 33 de ani, o antrenează.

Anunţul oficial a fost făcut de cei de la CSO Băicoi, care s-au declarat extrem de bucuroşi de faptul că Lazăr le-a acceptat oferta de a antrena echipa din Liga a 4-a.

Reclamă

„După seria transferurilor anunțate, a sosit momentul să anunțăm și cel mai important element pe tabla noastră de șah.

Dragi suporteri, banca tehnică a formației noastre pentru noul sezon va fi ocupată de Valentin Lazăr, nimeni-altul decât fostul jucător al lui Dinamo București!

Așadar, bun venit, Vali Lazăr și mult succes în noua funcție!”, au anunţat oficialii de la CSO Băicoi.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, despre momentul când Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloţi de damă spre el

Ovidiu Burcă a vorbit despre momentul când Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloţi de damă spre el. Antrenorul celor de la Dinamo nu a vrut să comenteze, nici acum, prea mult gestul făcut de Lazăr.

Vali Lazăr a fost în centrul unui scandal colosal, în timpul amicalului dintre Dinamo şi CS Păuleşti, de la începutul anului. Concret, mijlocaşul a oferit un moment cum rar se vede pe terenul de fotbal, aruncându-i lui Ovidiu Burcă două perechi de chiloţi de damă.

„Nu am avut nicio discuţie cu Vali. A fost un gest foarte urât din partea lui care spune foarte multe despre el şi nu despre mine. M-am bucurat că am avut foarte mult calm şi linişte. Eu sunt oltean şi sunt mai impulsiv. A fost un moment în care mi-am dat seama că sunt pe drumul cel bun. A fost un gest pe care nu am vrut să îl comentez prea mult pentru că i-aş fi dat prea multă importanţă”, a spus Ovidiu Burcă la AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și