Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ovidiu Burcă, despre momentul când Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloţi de damă spre el: „Spune multe despre el”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2023, 11:17

Ovidiu Burcă, despre momentul când Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloţi de damă spre el: „Spune multe despre el

Ovidiu Burcă, despre scandalul cu Vali Lazăr

Colaj Hepta - AntenaSport

Ovidiu Burcă a vorbit despre momentul când Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloţi de damă spre el. Antrenorul celor de la Dinamo nu a vrut să comenteze, nici acum, prea mult gestul făcut de Lazăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Lazăr a fost în centrul unui scandal colosal, în timpul amicalului dintre Dinamo şi Păuleşti, din urmă cu două săptămâni. Concret, mijlocaşul a oferit un moment cum rar se vede pe terenul de fotbal, aruncându-i lui Ovidiu Burcă două perechi de chiloţi de damă.

Ovidiu Burcă, despre momentul când Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloţi de damă spre el

„Nu am avut nicio discuţie cu Vali. A fost un gest foarte urât din partea lui care spune foarte multe despre el şi nu despre mine. M-am bucurat că am avut foarte mult calm şi linişte. Eu sunt oltean şi sunt mai impulsiv. A fost un moment în care mi-am dat seama că sunt pe drumul cel bun. A fost un gest pe care nu am vrut să îl comentez prea mult pentru că i-aş fi dat prea multă importanţă”, a spus Ovidiu Burcă la AS.ro LIVE.

Vali Lazăr, dezvăluiri fabuloase despre scandalul cu Ovidiu Burcă

Vali Lazăr a oferit detalii uluitoare din spatele gestului pe care l-a făcut la adresa lui Ovidiu Burcă. Mai exact, mijlocaşul a declarat că s-a sfătuit cu soţia sa, însă aceasta a refuzat să-i ofere două perechi de chiloţi, şi astfel a decis să cumpere singur.

„(N.r. Cum ţi-a venit ideea?) Eram la o discuție cu cineva din club și mi-a zis ca asta ar fi, să simtă și el. Și asta a fost. Am întrebat soția dacă are ceva pe acasă și mi-a spus ca nu face asta. Ca nu mă susţine. Eu m-am sfătuit mereu cu ea de fotbal, dar deciziile au fost luate mereu de mine.

Reclamă

(N.r. Şi ai luat din altă parte?) Am intrat undeva dimineața și le-am zis femeilor că iau pentru cineva, cadou, nu pentru soție, că ea are din altă parte. Și așa a fost să fie”, a declarat Vali Lazăr, în podcastul Victory Cup.

Vali Lazăr nu regretă gestul la adresa lui Ovidiu Burcă

Vali Lazăr a declarat că nu-l interesează părerea altora, şi susţine că ar repeta gestul de 10 ori dacă ar mai avea şansa. Totodată, fostul jucător de la Dinamo a dezvăluit în ce condiţii s-a despărţit de clubul din Ştefan cel Mare.

Lazăr a mai mărturisit că nu i s-a oferit nicio explicaţie în momentul în care a fost împins să plece de la echipă, în plin sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar dacă lumea m-a criticat, eu apreciez asta, înseamnă ca nu au multe lucruri de făcut în viață. Nu m-a interesat ce zic, mi-au trimis prieteni articolele, nu mă interesează, mi se rupe. Pot sa zică orice, și în continuare.

Oameniii care mă cunosc nu mi-au trasnmis de ce ai făcut asta. Aș face-o iar de 10 ori, sunt un tip care spune lucrurilor pe nume. Nu o să las capul jos niciodată, dacă știu ca un om a făcut ceva corect și l-am respectat..am intors-o în stilul meu caracteristic. Unii au întors, alții nu.

(N.r. Te-ai simţi batjocorit?) Da, am simțit că au fost motive diferite de realitate, iar când am încercat sa aflu adevărul de la el, am fost invitat să ies din birou și să vorbesc cu conducerea. 0 expilcaţii. Am văzut și la conferință că el nu dă explicații nimănui. A venit acest amical și am vrut să îi arăt că nu mă calcă nimeni în picioare”, a mai declarat Vali Lazăr, potrivit sursei citate mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și