Închide meniul

Valentin Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a: „Cel mai important element!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 17:55

Valentin Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a: „Cel mai important element!

Vali Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a

Vali Lazăr / Hepta

Valentin Lazăr a fost numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a. După despărţirea de CS Păuleşti, fostul mijlocaş al lui Dinamo îşi va începe cariera de antrenor pe banca celor de la CSO Băicoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Lazăr şi-a încheiat contractul cu CS Păuleşti, formaţie din Liga a 3-a, în această vară, după doar jumătate de sezon.

Valentin Lazăr, numit antrenor la o echipă din Liga a 4-a

Valentin Lazăr nu a stat mult timp „pe bară”, după despărţirea de CS Păuleşti. Fostul mijlocaş a ales să accepte oferta celor de la Băicoi de a fi antrenor în Liga a 4-a.

CS Băicoi este prima echipă pe care Valentin Lazăr, ajuns la 33 de ani, o antrenează.

Anunţul oficial a fost făcut de cei de la CSO Băicoi, care s-au declarat extrem de bucuroşi de faptul că Lazăr le-a acceptat oferta de a antrena echipa din Liga a 4-a.

Reclamă

„După seria transferurilor anunțate, a sosit momentul să anunțăm și cel mai important element pe tabla noastră de șah.

Dragi suporteri, banca tehnică a formației noastre pentru noul sezon va fi ocupată de Valentin Lazăr, nimeni-altul decât fostul jucător al lui Dinamo București!

Așadar, bun venit, Vali Lazăr și mult succes în noua funcție!”, au anunţat oficialii de la CSO Băicoi.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, despre momentul când Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloţi de damă spre el

Ovidiu Burcă a vorbit despre momentul când Vali Lazăr a aruncat cu o pereche de chiloţi de damă spre el. Antrenorul celor de la Dinamo nu a vrut să comenteze, nici acum, prea mult gestul făcut de Lazăr.

Vali Lazăr a fost în centrul unui scandal colosal, în timpul amicalului dintre Dinamo şi CS Păuleşti, de la începutul anului. Concret, mijlocaşul a oferit un moment cum rar se vede pe terenul de fotbal, aruncându-i lui Ovidiu Burcă două perechi de chiloţi de damă.

„Nu am avut nicio discuţie cu Vali. A fost un gest foarte urât din partea lui care spune foarte multe despre el şi nu despre mine. M-am bucurat că am avut foarte mult calm şi linişte. Eu sunt oltean şi sunt mai impulsiv. A fost un moment în care mi-am dat seama că sunt pe drumul cel bun. A fost un gest pe care nu am vrut să îl comentez prea mult pentru că i-aş fi dat prea multă importanţă”, a spus Ovidiu Burcă la AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și