Închide meniul
VIDEO

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi și imaginile au devenit virale

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 10:57

Reclamă
”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi și imaginile au devenit virale

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi și imaginile au devenit virale

Speed şi Lionel Messi? Colaj Twitter, Profimedia

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi. Speed, un cunoscut suporter al starului lusitan şi youtuber american, a fost impresionat de golul marcat de Messi la debutul pentru Inter Miami şi s-a declarat fanul argentinianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a marcat un gol fabulos, din lovitură liberă, la primul său meci pentru Inter Miami. Execuţia i-a lăsat fără cuvinte chiar şi pe fanii lui Cristiano Ronaldo.

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi

Fanul lui Cristiano Ronaldo, Speed, a oferit un moment care s-a viralizat instant. Acesta se afla pe marginea terenului, atunci când Lionel Messi se pregătea să execute lovitura liberă în minutul 90+4, în duelul cu Cruz Azul.

YouTuberul american, deşi mare fan Cristiano Ronaldo, a declarat că, în cazul în care Messi va reuşi să înscrie din lovitură liberă, va deveni suporterul său. „Dacă Messi marchează din lovitură liberă, sunt fanul lui”, a declarat Speed, înainte de golul magistral al argentinianului.

Imediat după reuşita sud-americanului, Speed şi-a dat jos tricoul lui Cristiano Ronaldo, şi a rămas îmbrăcat în tricoul lui Lionel Messi, bucurându-se ulterior alături de fanii americani de reuşita starului argentinian.

Reclamă

Speed l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în această vară, iar momentul s-a viralizat de asemenea. Youtuberul a îngenuncheat în faţa lui CR7, fiind extrem de emoţionat.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, gol fabulos la debutul pentru Inter Miami

Lionel Messi a marcat un gol fabulos la debutul său pentru Inter Miami. Starul argentinian a marcat în minutul 90+4, şi a adus astfel victoria noii sale echipe, în duelul cu Cruz Azul.

Lionel Messi a debutat la Inter Miami, în partida cu Cruz Azul, din Cupa Ligii. Argentinianul a început meciul ca rezervă, însă a fost trimis în teren de Gerardo Martino în minutul 54, în uralele zecilor de mii de fani, care au umplut stadionul până la refuz.

Inter Miami conducea cu 1-0 în momentul în care Messi a intrat pe teren. Taylor a marcat pentru trupa lui David Beckham, în minutul 44.

Ulterior, Antuna a restabilit egalitatea pe tabelă, în minutul 65.

Pe final de joc, mai exact în minutul 90+4, Inter Miami a beneficiat de o lovitură liberă, din afara careului. Lionel Messi a executat-o magistral, şi a reuşit astfel să-şi treacă în cont primul său gol la Inter Miami, la chiar primul meci disputat pentru echipa americană.

Imediat după gol, Messi a mers să sărbătorească alături de familie. Cei trei băieţi ai săi se aflau pe marginea terenului, la meciul de debut al starului argentinian la Inter Miami.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase Vezi toate știrile
Citește și