Închide meniul
VIDEO

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi și imaginile au devenit virale

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 10:57

Reclamă
”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi și imaginile au devenit virale

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi și imaginile au devenit virale

Speed şi Lionel Messi? Colaj Twitter, Profimedia

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi. Speed, un cunoscut suporter al starului lusitan şi youtuber american, a fost impresionat de golul marcat de Messi la debutul pentru Inter Miami şi s-a declarat fanul argentinianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a marcat un gol fabulos, din lovitură liberă, la primul său meci pentru Inter Miami. Execuţia i-a lăsat fără cuvinte chiar şi pe fanii lui Cristiano Ronaldo.

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi

Fanul lui Cristiano Ronaldo, Speed, a oferit un moment care s-a viralizat instant. Acesta se afla pe marginea terenului, atunci când Lionel Messi se pregătea să execute lovitura liberă în minutul 90+4, în duelul cu Cruz Azul.

YouTuberul american, deşi mare fan Cristiano Ronaldo, a declarat că, în cazul în care Messi va reuşi să înscrie din lovitură liberă, va deveni suporterul său. „Dacă Messi marchează din lovitură liberă, sunt fanul lui”, a declarat Speed, înainte de golul magistral al argentinianului.

Imediat după reuşita sud-americanului, Speed şi-a dat jos tricoul lui Cristiano Ronaldo, şi a rămas îmbrăcat în tricoul lui Lionel Messi, bucurându-se ulterior alături de fanii americani de reuşita starului argentinian.

Reclamă

Speed l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în această vară, iar momentul s-a viralizat de asemenea. Youtuberul a îngenuncheat în faţa lui CR7, fiind extrem de emoţionat.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, gol fabulos la debutul pentru Inter Miami

Lionel Messi a marcat un gol fabulos la debutul său pentru Inter Miami. Starul argentinian a marcat în minutul 90+4, şi a adus astfel victoria noii sale echipe, în duelul cu Cruz Azul.

Lionel Messi a debutat la Inter Miami, în partida cu Cruz Azul, din Cupa Ligii. Argentinianul a început meciul ca rezervă, însă a fost trimis în teren de Gerardo Martino în minutul 54, în uralele zecilor de mii de fani, care au umplut stadionul până la refuz.

Inter Miami conducea cu 1-0 în momentul în care Messi a intrat pe teren. Taylor a marcat pentru trupa lui David Beckham, în minutul 44.

Ulterior, Antuna a restabilit egalitatea pe tabelă, în minutul 65.

Pe final de joc, mai exact în minutul 90+4, Inter Miami a beneficiat de o lovitură liberă, din afara careului. Lionel Messi a executat-o magistral, şi a reuşit astfel să-şi treacă în cont primul său gol la Inter Miami, la chiar primul meci disputat pentru echipa americană.

Imediat după gol, Messi a mers să sărbătorească alături de familie. Cei trei băieţi ai săi se aflau pe marginea terenului, la meciul de debut al starului argentinian la Inter Miami.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:49 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal 18:27 LIVE VIDEOPFL Mena 1 2024 e ACUM, live în AntenaPLAY. Spectacol total la Riyadh 18:08 „Ce trebuia să-mi facă, să mă omoare?” Romario Benzar a izbucnit când a aflat că i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah 17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” Vezi toate știrile
Citește și