Închide meniul

Gigi Becali, supărat pe Victor Piţurcă: „Nu îl înţeleg, nu îi e frică de Dumnezeu?”. Ce a spus despre Marius Lăcătuş

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2023, 16:11

Reclamă
Gigi Becali, supărat pe Victor Piţurcă: „Nu îl înţeleg, nu îi e frică de Dumnezeu?. Ce a spus despre Marius Lăcătuş

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali

Gigi Becali şi Victor Piţurcă / colaj Hepta

Gigi Becali e supărat pe Victor Piţurcă. Foşti prieteni în perioada în care Victor Piţurcă era antrenorul echipei patronate de el, Gigi Becali a explicat ce l-a deranjat la „Piţi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a vorbit şi despre Marius Lăcătuş şi Tudorel Stoica, foşti colegi de echipă la Steaua cu Victor Piţurcă.

Gigi Becali, supărat pe Victor Piţurcă: „Nu îl înţeleg, nu îi e frică de Dumnezeu?”

Sunt 505% convins că vom juca în Ghencea, subiect închis. Talpan, părerea mea că nu o să mai fie. Pe Marius (n.r. Lăcătuș) îl cunosc așa ca om. Unt pe pâine el ca om, bomboană de om. Ce se bagă el, pentru ce. Măcar de ar fi luat, e angajat acolo. Ce te bagi tu într-un lucru care știi sigur unde-i dreptatea. El știe unde-i dreptatea, Marius toți ăștia și Stoica (n.r. Tudorel Stoica) știe unde-i dreptatea. Dar el și când era fotbalist era un fel de Jolly Joker a lui Pițurcă, ce zice Pițurcă aia e. Cel mai bine și cel mai bine din toți, știu toți, cel mai bine știe Pițurcă, că FCSB e Steaua, nimeni nu știe ca el, el a fost acolo, a avut 33%.

Nici pe el nu-l înțeleg, dacă l-ai fi vorbit vreodată de rău, asta e, se răzbună omul, niciodată nu l-am considerat un, dintre toți singurul pe care am supărare așa, nu dușmănie, singurul pe care nu-l înțeleg și vine să râd când zice că FCSB nu e Steaua e Pițurcă, atât. Pițurcă, tu care nu ai nevoie, ai câștigat foarte mulți bani din asta, ai luat un teren care face peste 1 milion jumate, 500.000 pe 4%, cum să zici așa, nu ți-e frică că te bate Dumnezeu?”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu: „Mai greşeşti, stai pe bancă”

Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu. FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo de pe stadionul Arcul de Triumf, scor 2-1, dar a avut emoţii pe finalul partidei.

Reclamă

Dinamo a înscris prin Gregorio în minutul 83, după o gafă a lui Ştefan Târnovanu. Portarul de 23 de ani a mai gafat şi în meciul cu Farul din finalul sezonului trecut, care a decis titlul din Liga 1. Pentru FCSB urmează meciul cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 preliminar Conference League, care va fi miercuri seară, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După meciul cu Dinamo, Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu că îşi poate pierde postul de titular, dacă va continua să facă gafe în poarta FCSB-ului.

El trebuie să înțeleagă că trebuie să fii ca portar, chiar daca e 5-0, să fie concentrat la maxim până la final. De ce? Care e obiectivul portarului? Meseria lui e să nu intre mingea în poartă. El trebuie să apere poarta. E 7-0, 9-0, tu trebuie să aperi poarta.

Reclamă 4 / 0/3

El trebuie să fie concentrat în fiecare secundă. El s-a cam relaxat. E posibil, că mi-au spus că ar fi sărit mingea, că terenul nu era foarte bun. Și i-ar fi sărit mingea. Atunci o să fie un lup mâncat de oaie și va apăra tot el.Dar după dacă Doamne ferește grește, la revedere, schimbat!

Eu trebuie să îl atenționez. În cine am baza eu acum? În Târnovanu. Eu trebuie să îi dau o pălmicică. Și dacă mai greșește, pălmicica aia e stai pe bancă un meci”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și