Închide meniul

Gigi Becali, supărat pe Victor Piţurcă: „Nu îl înţeleg, nu îi e frică de Dumnezeu?”. Ce a spus despre Marius Lăcătuş

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2023, 16:11

Gigi Becali, supărat pe Victor Piţurcă: „Nu îl înţeleg, nu îi e frică de Dumnezeu?. Ce a spus despre Marius Lăcătuş

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali

Gigi Becali şi Victor Piţurcă / colaj Hepta

Gigi Becali e supărat pe Victor Piţurcă. Foşti prieteni în perioada în care Victor Piţurcă era antrenorul echipei patronate de el, Gigi Becali a explicat ce l-a deranjat la „Piţi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a vorbit şi despre Marius Lăcătuş şi Tudorel Stoica, foşti colegi de echipă la Steaua cu Victor Piţurcă.

Gigi Becali, supărat pe Victor Piţurcă: „Nu îl înţeleg, nu îi e frică de Dumnezeu?”

Sunt 505% convins că vom juca în Ghencea, subiect închis. Talpan, părerea mea că nu o să mai fie. Pe Marius (n.r. Lăcătuș) îl cunosc așa ca om. Unt pe pâine el ca om, bomboană de om. Ce se bagă el, pentru ce. Măcar de ar fi luat, e angajat acolo. Ce te bagi tu într-un lucru care știi sigur unde-i dreptatea. El știe unde-i dreptatea, Marius toți ăștia și Stoica (n.r. Tudorel Stoica) știe unde-i dreptatea. Dar el și când era fotbalist era un fel de Jolly Joker a lui Pițurcă, ce zice Pițurcă aia e. Cel mai bine și cel mai bine din toți, știu toți, cel mai bine știe Pițurcă, că FCSB e Steaua, nimeni nu știe ca el, el a fost acolo, a avut 33%.

Nici pe el nu-l înțeleg, dacă l-ai fi vorbit vreodată de rău, asta e, se răzbună omul, niciodată nu l-am considerat un, dintre toți singurul pe care am supărare așa, nu dușmănie, singurul pe care nu-l înțeleg și vine să râd când zice că FCSB nu e Steaua e Pițurcă, atât. Pițurcă, tu care nu ai nevoie, ai câștigat foarte mulți bani din asta, ai luat un teren care face peste 1 milion jumate, 500.000 pe 4%, cum să zici așa, nu ți-e frică că te bate Dumnezeu?”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu: „Mai greşeşti, stai pe bancă”

Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu. FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo de pe stadionul Arcul de Triumf, scor 2-1, dar a avut emoţii pe finalul partidei.

Reclamă

Dinamo a înscris prin Gregorio în minutul 83, după o gafă a lui Ştefan Târnovanu. Portarul de 23 de ani a mai gafat şi în meciul cu Farul din finalul sezonului trecut, care a decis titlul din Liga 1. Pentru FCSB urmează meciul cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 preliminar Conference League, care va fi miercuri seară, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După meciul cu Dinamo, Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu că îşi poate pierde postul de titular, dacă va continua să facă gafe în poarta FCSB-ului.

El trebuie să înțeleagă că trebuie să fii ca portar, chiar daca e 5-0, să fie concentrat la maxim până la final. De ce? Care e obiectivul portarului? Meseria lui e să nu intre mingea în poartă. El trebuie să apere poarta. E 7-0, 9-0, tu trebuie să aperi poarta.

Reclamă 4 / 0/3

El trebuie să fie concentrat în fiecare secundă. El s-a cam relaxat. E posibil, că mi-au spus că ar fi sărit mingea, că terenul nu era foarte bun. Și i-ar fi sărit mingea. Atunci o să fie un lup mâncat de oaie și va apăra tot el.Dar după dacă Doamne ferește grește, la revedere, schimbat!

Eu trebuie să îl atenționez. În cine am baza eu acum? În Târnovanu. Eu trebuie să îi dau o pălmicică. Și dacă mai greșește, pălmicica aia e stai pe bancă un meci”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și