Închide meniul

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu: „Mai greşeşti, stai pe bancă”

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 14:53

Reclamă
CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu: „Mai greşeşti, stai pe bancă

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu. FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo de pe stadionul Arcul de Triumf, scor 2-1, dar a avut emoţii pe finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a înscris prin Gregorio în minutul 83, după o gafă a lui Ştefan Târnovanu. Portarul de 23 de ani a mai gafat şi în meciul cu Farul din finalul sezonului trecut, care a decis titlul din Liga 1. Pentru FCSB urmează meciul cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 preliminar Conference League, care va fi miercuri seară, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu: „Mai greşeşti, stai pe bancă”

După meciul cu Dinamo, Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu că îşi poate pierde postul de titular, dacă va continua să facă gafe în poarta FCSB-ului.

„El trebuie să înțeleagă că trebuie să fii ca portar, chiar daca e 5-0, să fie concentrat la maxim până la final. De ce? Care e obiectivul portarului? Meseria lui e să nu intre mingea în poartă. El trebuie să apere poarta. E 7-0, 9-0, tu trebuie să aperi poarta.

El trebuie să fie concentrat în fiecare secundă. El s-a cam relaxat. E posibil, că mi-au spus că ar fi sărit mingea, că terenul nu era foarte bun. Și i-ar fi sărit mingea. Atunci o să fie un lup mâncat de oaie și va apăra tot el.Dar după dacă Doamne ferește grește, la revedere, schimbat!

Reclamă

Eu trebuie să îl atenționez. În cine am baza eu acum? În Târnovanu. Eu trebuie să îi dau o pălmicică. Și dacă mai greșește, pălmicica aia e stai pe bancă un meci”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florin Prunea îl contrazice pe Helmut Duckadam, în privinţa lui Târnovanu: „O tâmpenie”

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO | Florin Prunea îl contrazice pe Helmut Duckadam. Eroul de la Sevilla a declarat după gafa lui Târnovanu din meciul cu Dinamo că portarul de 23 de ani ar trebui scos din echipă pentru câteva meciuri, lucru cu care Florin Prunea nu este de acord.

După victoria cu 2-1 în faţa lui Dinamo, pentru FCSB urmează partida din turul 2 preliminar Conference League cu CSKA 1948 Sofia, care va avea loc miercuri, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea consideră că este o „tâmpenie” scoaterea din echipă a lui Ştefan Târnovanu, chiar dacă acesta a comis eroarea din meciul cu Dinamo, dar şi în penultima etapă a sezonului trecut, pe terenul cu Farul, în meciul care a decis titlul.

„Asta e o tâmpenie. Faci aceeași tâmpenie cum ai făcut cu Vlad? Păi l-ai trecut pe Vlad pe bancă și l-ai terminat. El trebuie să rămână concentrat, chiar dacă nu ai șut, trebuie să fii concentrat, mai țipi la unul.

Trebuie să fii concentrat, pentru că poți hotărî soarta unui meci. A avut și ghinion, că ăsta micul, Pantea, nu a urmărit acolo”, a declarat Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și