Închide meniul

Florin Andone, aproape de Rapid! O nouă lovitură pregătită de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2023, 17:28

Reclamă
Florin Andone, aproape de Rapid! O nouă lovitură pregătită de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Florin Andone, aproape de Rapid! O nouă lovitură pregătită de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Florin Andone, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Florin Andone este aproape să semneze un contract cu Rapid, în această perioadă de mercato. Atacantul de 30 de ani ar putea evolua pentru prima dată în carieră în Liga 1. Giuleştenii sunt gata să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone este liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Las Palmas.

Florin Andone, aproape de Rapid

Conform digisport.ro, Florin Andone şi oficialii de la Rapid se află în negocieri avansate, şi au mai rămas de pus la punct ultimele detalii, înainte de semnarea contractului.

Sursa citată mai sus anunţă că giuleştenii vor anunţat oficial transferul lui Florin Andone în următoarele zile, probabil până la meciul din etapa a treia de Liga 1, cu Botoşani.

Florin Andone ar aduce un plus de experienţă în compartimentul ofensiv la Rapid. Atacantul a biaft 20 de meciuri la Las Palmas, în sezonul trecut de Segunda Divison, reuşind să marcehez două goluri.

Reclamă

De-a lungul carierei, Andone a evoluat pentru Castellon, Villareal, Cordoba, Deportivo la Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz şi Las Palmas. De asemenea, atacantul a bifat 25 de meciuri şi la naţionala României, în tricoul căreia a marcat două goluri.

Ultimul meci al lui Florin Andone la naţională a fost în octombrie 2019, iar de atunci nu a mai fost convocat, forma sa fiind oscilantă.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, după U Cluj – Rapid 0-3

Cristiano Bergodi a fost extrem de fericit după U Cluj – Rapid 0-3. Italianul a obţinut prima victorie după revenirea pe banca Rapidului. Marko Dugandzic, autogolul lui Vătăjelu şi reuşita lui Papeau au stabilit scorul final în meciul cu Universitatea Cluj.

„Era un meci dificil, dar normal că sunt mulţumit de scor. A fost o surpriză, fără să fiu arogant, că am avut atâtea ocazii. Am avut ocazii şi la începutul meciului şi în a doua repriză la fel. Băieţii au făcut un joc consistent şi mi-au plăcut foarte mult. Şi vreau să îi felicit. A fost un teren greu. Mă bucur că au fost bine şi din punct de vedere fizic. Această presiune pe care am făcut-o sus ne-a mulţumit.

Sunt mulţumit de jucătorii care au venit. Se pare că şi sistemul de joc e bun. Echipa e receptivă şi îmi place. Erau foarte importante aceste 3 puncte. Mi-era frică de U Cluj, că era o echipă cu jucători cu experienţă. Nici de titlu nu putem vorbi, nici de alt obiectiv nu se poate vorbi acum. Se ştie că se doreşte, există presiune şi pasiune şi din partea suporterilor, dar şi a mea. Am venit cu inima deschisă la Rapid şi îmi place să lucrez aici. Nu am luat gol în două meciuri şi este un început de sezon bunicel. De fundaşi, eu sunt mulţumit. Problema e că nu am avem dublură pentru Marko Dugandzic, care a făcut un meci bun„, a spus Cristiano Bergodi la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și