Închide meniul

Florin Andone, aproape de Rapid! O nouă lovitură pregătită de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2023, 17:28

Florin Andone, aproape de Rapid! O nouă lovitură pregătită de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Florin Andone, aproape de Rapid! O nouă lovitură pregătită de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Florin Andone, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Florin Andone este aproape să semneze un contract cu Rapid, în această perioadă de mercato. Atacantul de 30 de ani ar putea evolua pentru prima dată în carieră în Liga 1. Giuleştenii sunt gata să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone este liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Las Palmas.

Florin Andone, aproape de Rapid

Conform digisport.ro, Florin Andone şi oficialii de la Rapid se află în negocieri avansate, şi au mai rămas de pus la punct ultimele detalii, înainte de semnarea contractului.

Sursa citată mai sus anunţă că giuleştenii vor anunţat oficial transferul lui Florin Andone în următoarele zile, probabil până la meciul din etapa a treia de Liga 1, cu Botoşani.

Florin Andone ar aduce un plus de experienţă în compartimentul ofensiv la Rapid. Atacantul a biaft 20 de meciuri la Las Palmas, în sezonul trecut de Segunda Divison, reuşind să marcehez două goluri.

Reclamă

De-a lungul carierei, Andone a evoluat pentru Castellon, Villareal, Cordoba, Deportivo la Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz şi Las Palmas. De asemenea, atacantul a bifat 25 de meciuri şi la naţionala României, în tricoul căreia a marcat două goluri.

Ultimul meci al lui Florin Andone la naţională a fost în octombrie 2019, iar de atunci nu a mai fost convocat, forma sa fiind oscilantă.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, după U Cluj – Rapid 0-3

Cristiano Bergodi a fost extrem de fericit după U Cluj – Rapid 0-3. Italianul a obţinut prima victorie după revenirea pe banca Rapidului. Marko Dugandzic, autogolul lui Vătăjelu şi reuşita lui Papeau au stabilit scorul final în meciul cu Universitatea Cluj.

„Era un meci dificil, dar normal că sunt mulţumit de scor. A fost o surpriză, fără să fiu arogant, că am avut atâtea ocazii. Am avut ocazii şi la începutul meciului şi în a doua repriză la fel. Băieţii au făcut un joc consistent şi mi-au plăcut foarte mult. Şi vreau să îi felicit. A fost un teren greu. Mă bucur că au fost bine şi din punct de vedere fizic. Această presiune pe care am făcut-o sus ne-a mulţumit.

Sunt mulţumit de jucătorii care au venit. Se pare că şi sistemul de joc e bun. Echipa e receptivă şi îmi place. Erau foarte importante aceste 3 puncte. Mi-era frică de U Cluj, că era o echipă cu jucători cu experienţă. Nici de titlu nu putem vorbi, nici de alt obiectiv nu se poate vorbi acum. Se ştie că se doreşte, există presiune şi pasiune şi din partea suporterilor, dar şi a mea. Am venit cu inima deschisă la Rapid şi îmi place să lucrez aici. Nu am luat gol în două meciuri şi este un început de sezon bunicel. De fundaşi, eu sunt mulţumit. Problema e că nu am avem dublură pentru Marko Dugandzic, care a făcut un meci bun„, a spus Cristiano Bergodi la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor Vezi toate știrile
Citește și