Închide meniul

Cristiano Bergodi, după U Cluj – Rapid 0-3: „Nu vreau să fiu arogant!” Ce a spus despre obiectivul din acest sezon

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2023, 0:12

Cristiano Bergodi, după U Cluj – Rapid 0-3: „Nu vreau să fiu arogant! Ce a spus despre obiectivul din acest sezon

Cristiano Bergodi a răbufnit înaintea derby-ului cu Farul

Hepta

Cristiano Bergodi a fost extrem de fericit după U Cluj – Rapid 0-3. Italianul a obţinut prima victorie după revenirea pe banca Rapidului. Marko Dugandzic, autogolul lui Vătăjelu şi reuşita lui Papeau au stabilit scorul final în meciul cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, după remiza din prima etapă de pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-0, Rapid a spart gheaţa în noul sezon şi a obţinut prima victorie. Cristiano Bergodi a fost mulţumit de prestaţie echipei sale. De asemenea, Bergodi a spus că ar mai avea nevoie de un atacant, pentru a-i face concurenţă lui Dugandzic.

Cristiano Bergodi, după U Cluj – Rapid 0-3

Era un meci dificil, dar normal că sunt mulţumit de scor.  A fost o surpriză, fără să fiu arogant, că am avut atâtea ocazii.  Am avut ocazii şi la începutul meciului şi în a doua repriză la fel. Băieţii au făcut un joc consistent şi mi-au plăcut foarte mult. Şi vreau să îi felicit. A fost un teren greu. Mă bucur că au fost bine şi din punct de vedere fizic. Această presiune pe care am făcut-o sus ne-a mulţumit.

Sunt mulţumit de jucătorii care au venit. Se pare că şi sistemul de joc e bun. Echipa e receptivă şi îmi place. Erau foarte importante aceste 3 puncte. Mi-era frică de U Cluj, că era o echipă cu jucători cu experienţă. Nici de titlu nu putem vorbi, nici de alt obiectiv nu se poate vorbi acum. Se ştie că se doreşte, există presiune şi pasiune şi din partea suporterilor, dar şi a mea. Am venit cu inima deschisă la Rapid şi îmi place să lucrez aici. Nu am luat gol în două meciuri şi este un început de sezon bunicel. De fundaşi, eu sunt mulţumit. Problema e că nu am avem dublură pentru Marko Dugandzic, care a făcut un meci bun„, a spus Cristiano Bergodi la orangesport.ro.

U Cluj – Rapid 0-3. Victorie la scor de neprezentare pentru giuleşteni

În prima repriză de la Mediaş, partida a fost una echilibrată. Rapid a avut cea mai mare ocazie de gol în minutul 40, când Funsho Bamgboye a primit de la Dugandzic, dar a trimis direct în braţele lui Gorcea. Giuleşteni au deschis totuşi scorul, în minutul 45, prin Dugandzic, şut deviat de la marginea careului.

Reclamă

Repriză secundă a început cu marea ocazie a lui Cîrjan. Acesta a primit de la Funsho Bamgboye, a intrat în careu şi a încercat să îl dribleze pe Gorcea, care i-a suflat balonul.

În minutul 62 Vătăjelu a trimis în propria poartă un balon centrat de pe stânga şi bucureştenii conduceau cu 2-0. Chipciu a trimis în bară, în minutul 68, dar golul a venit tot în poarta gazdelor. Papeau a înscris în minutul 72 stabilind scorul final.

U CLUJ: Gorcea – R. Dimitrov, Miron, B. Mitrea, Vătăjelu (Calcan 66) – Bic (I. Filip 66), Bordeianu – Chipciu, Nistor, I. Stoica (Hofman 88) – Popadiuc (D. Popa 46). ANTRENOR: Anton Petrea

Reclamă 4 / 0/3
RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, I. Cristea (P. Iacob 80), Braun – Oaidă (Costache 83), Al. Albu, Papeau (Kait 83) – Funsho Bamgboye (Emmers 90), Dugandzic, Cîrjan (Pănoiu 90). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Bic 26, Nistor 27, Vătăjelu 37 / Papeau 25

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și