Închide meniul

Anunţul lui Gigi Becali, despre posibila venire a lui Florin Tănase la FCSB: „Mi-a spus asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2023, 23:34

Reclamă
Anunţul lui Gigi Becali, despre posibila venire a lui Florin Tănase la FCSB: „Mi-a spus asta!

Anunţul lui Gigi Becali despre viitorul lui Florin Tănase

AntenaSport

Anunţul lui Gigi Becali, despre posibila venire a lui Florin Tănase la FCSB. Tănase a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu cei de la Al Jazira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a ajuns la un acord cu şeicii pentru „ruperea” înţelegerii care era valabilă până în 2024. Transferat cu 3 milioane de euro de la FCSB, internaţionalul român avea un salariu uriaş la arabi. Primea 1.2 milioane de euro pe sezon!

Anunţul lui Gigi Becali, despre posibila venire a lui Florin Tănase la FCSB

„Chiricheș ia aproape 500.000 de euro pe an, lui Coman i-am mărit salariul, lui Băluță i-am dat mulți bani. S-a mărit nivelul salarial, dar nu cu mult. Să spun că s-a mărit cam cu 500.000 de euro pe an, nu mai mult!

El a rămas liber de contract. Mi-a spus că dacă rămâne liber, vrea să vină la noi. Am vorbit de atunci cu el și mi-a spus că are o ofertă de 3 milioane de euro pe an din Turcia și că are o ofertă de 3,4 milioane de euro în Arabia Saudită.

Eu i-am spus că mi-a promis, dar să se ducă acolo, să-și facă banii. L-am îndrumat să se ducă mai bine acolo unde ia bani mai mulți”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Reclamă

Şi Tănase a lăsat să se înţeleagă că este greu să revină la FCSB.

„Da, sunt liber de contract, am reziliat și aștept să văd unde să merg. El (n.r. Gigi Becali) a spus mai demult chestia asta. Nu mi-a spus nimic acum, a spus mai demult la televizor.

Da, vorbesc des cu nea’ Gigi. Dar nu știu, să văd ce decizie o să iau. Dacă e să vreau să mă întorc în țară, o să anunț, dar nu cred că mă voi întoarce în țară. Concret este că sunt jucător liber și atât”, a spus Florin Tănase, conform iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

În tricoul celor de la Al-Jazira, Tănase a marcat trei goluri în 22 de meciuri. Acum este gata pentru o nouă provocare în cariera lui.

Luna trecută, Florin Tănases-a antrenat alături de jucătorii lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Fostul căpitan al FCSB-ului are şanse mici să revină la echipa în tricoul roş-albastru. Din sursele noastre, atacantul român îşi doreşte să prindă un contract în afara ţării.

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte. Este dorit în Turcia, la Trabzonspor. Formaţia turcă a mai fost interesată şi în trecut de către internaţionalul român de 28 de ani. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6 în Turcia, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Trabzonspor a început negocierile cu mijlocașul ofensiv Florin Tănase, care joacă la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, au scris, luna trecută, jurnaliștii de la aspor.com.

Florin Tănase rămâne un apropiat al patronului de la FCSB. Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că a păstrat legătură cu acesta, chiar şi după ce a plecat de la gruparea roş-albastră.

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri!

Potrivit transfermarkt.com, Florin Tănase are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și