Închide meniul

Anunţul lui Gigi Becali, despre posibila venire a lui Florin Tănase la FCSB: „Mi-a spus asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2023, 23:34

Reclamă
Anunţul lui Gigi Becali, despre posibila venire a lui Florin Tănase la FCSB: „Mi-a spus asta!

Anunţul lui Gigi Becali despre viitorul lui Florin Tănase

AntenaSport

Anunţul lui Gigi Becali, despre posibila venire a lui Florin Tănase la FCSB. Tănase a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu cei de la Al Jazira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a ajuns la un acord cu şeicii pentru „ruperea” înţelegerii care era valabilă până în 2024. Transferat cu 3 milioane de euro de la FCSB, internaţionalul român avea un salariu uriaş la arabi. Primea 1.2 milioane de euro pe sezon!

Anunţul lui Gigi Becali, despre posibila venire a lui Florin Tănase la FCSB

„Chiricheș ia aproape 500.000 de euro pe an, lui Coman i-am mărit salariul, lui Băluță i-am dat mulți bani. S-a mărit nivelul salarial, dar nu cu mult. Să spun că s-a mărit cam cu 500.000 de euro pe an, nu mai mult!

El a rămas liber de contract. Mi-a spus că dacă rămâne liber, vrea să vină la noi. Am vorbit de atunci cu el și mi-a spus că are o ofertă de 3 milioane de euro pe an din Turcia și că are o ofertă de 3,4 milioane de euro în Arabia Saudită.

Eu i-am spus că mi-a promis, dar să se ducă acolo, să-și facă banii. L-am îndrumat să se ducă mai bine acolo unde ia bani mai mulți”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Reclamă

Şi Tănase a lăsat să se înţeleagă că este greu să revină la FCSB.

„Da, sunt liber de contract, am reziliat și aștept să văd unde să merg. El (n.r. Gigi Becali) a spus mai demult chestia asta. Nu mi-a spus nimic acum, a spus mai demult la televizor.

Da, vorbesc des cu nea’ Gigi. Dar nu știu, să văd ce decizie o să iau. Dacă e să vreau să mă întorc în țară, o să anunț, dar nu cred că mă voi întoarce în țară. Concret este că sunt jucător liber și atât”, a spus Florin Tănase, conform iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

În tricoul celor de la Al-Jazira, Tănase a marcat trei goluri în 22 de meciuri. Acum este gata pentru o nouă provocare în cariera lui.

Luna trecută, Florin Tănases-a antrenat alături de jucătorii lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Fostul căpitan al FCSB-ului are şanse mici să revină la echipa în tricoul roş-albastru. Din sursele noastre, atacantul român îşi doreşte să prindă un contract în afara ţării.

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte. Este dorit în Turcia, la Trabzonspor. Formaţia turcă a mai fost interesată şi în trecut de către internaţionalul român de 28 de ani. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6 în Turcia, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Trabzonspor a început negocierile cu mijlocașul ofensiv Florin Tănase, care joacă la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, au scris, luna trecută, jurnaliștii de la aspor.com.

Florin Tănase rămâne un apropiat al patronului de la FCSB. Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri, că a păstrat legătură cu acesta, chiar şi după ce a plecat de la gruparea roş-albastră.

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri!

Potrivit transfermarkt.com, Florin Tănase are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” Vezi toate știrile
Citește și