Închide meniul

Florin Tănase, la baza FCSB: „M-am întors acasă!” Mesaj special pentru fanii echipei: „Felicitări că aveţi coloană vertebrală”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 mai 2023, 15:00

Florin Tănase, la baza FCSB: „M-am întors acasă! Mesaj special pentru fanii echipei: „Felicitări că aveţi coloană vertebrală

Florin Tănase, la baza FCSB: "M-am întors acasă

Florin Tănase, la Berceni

Florin Tănase s-a întors la baza FCSB! Fostul căpitan al roş-albaştrilor e accidentat, dar a venit alături de jucători, înainte de finala campionatului, cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase e sigur că Arena Naţională se va rupe la meciul cu Rapid, dacă FCSB va fi pe primul loc, înainte de ultima etapă. Acum, Farul are un punct în faţa echipei lui Gigi Becali.

Florin Tănase, la baza FCSB: „M-am întors acasă!”

„M-am întors acasă. Am prins 40.000 de oameni cu Sporting, dar în Liga 1 nu am prins niciodată. Cred că vor fi peste 55.000 de fani (n.r. – la FCSB – Rapid), cred că vor fi şi afară. Feliciţări fanilor, pentru ceea ce faceţi, că sunteţi lângă echipă.

Susţineţi echipa, le daţi putere. Felicitări că aţi rămas lângă această echipă şi că aveţi coloană vertebrală”, într-un interviu acordat şefului galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă.

Florin Tănase, OUT de la naţională pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia

Florin Tănase este out de la naţională pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia, ce vor avea loc în iunie. Kosovo – România va fi pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Florin Tănase a anunţat că nu va putea în meciurile pe care naţionala României le va disputa în iunie, în preliminariile pentru EURO 2024. Tănase a primit o lovitură în partida cu Al Wahda, pe 18 aprilie. Tănase a simţit dureri după un contact la un antrenament.

„La deplasarea cu Al Wahda, din 18 aprilie, am primit o lovitură puternică la piciorul stâng și am simțit că ceva nu e tocmai în regulă. Iar joi, acum trei zile, la un antrenament, am resimțit și mai tare durerea, după un contact.

Îmi pare rău că nu voi putea să ajut România acum, dar sunt sigur că lucrurile vor merge bine în ambele partide și că voi reveni în forță foarte curând, iar în septembrie voi putea să dau iarăși totul pentru națională„, a spus Florin Tănase, cu o lună în urmă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Tănase, la baza FCSB
  • Tănase e accidentat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și