Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase: „Nu pot să-l aduc la FCSB, are ofertă”

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2023, 10:53

Reclamă
Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase: „Nu pot să-l aduc la FCSB, are ofertă

Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase: "Nu pot să-l aduc la FCSB, are ofertă"

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ ferm despre Florin Tănase, după ce fostul căpitan al FCSB a rămas liber de contract, în urma despărţirii de Al Jazira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB putea fi o variantă pentru fostul golgheter al roş-albaştrilor, dar Becali spune răspicat că nu îl va readuce în Liga 1 pentru că jucătorul de 28 de ani cotat la 3.5 milioane de euro ar avea o ofertă favorabilă din străinătate.

Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase

„Nu pot să-l aduc pe Tănase la FCSB, are altă ofertă”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. De cealaltă parte, şi jucătorul lăsase să se înţeleagă că sunt şanse minime să revină la FCSB.

„Da, sunt liber de contract, am reziliat și aștept să văd unde să merg. El (n.r. Gigi Becali) a spus mai demult chestia asta. Nu mi-a spus nimic acum, a spus mai demult la televizor.

Da, vorbesc des cu nea’ Gigi. Dar nu știu, să văd ce decizie o să iau. Dacă e să vreau să mă întorc în țară, o să anunț, dar nu cred că mă voi întoarce în țară. Concret este că sunt jucător liber și atât”, a spus Florin Tănase, conform iamsport.ro.

Reclamă

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

În tricoul celor de la Al-Jazira, Tănase a marcat trei goluri în 22 de meciuri. Acum este gata pentru o nouă provocare în cariera lui.

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte. Este dorit în Turcia, la Trabzonspor. Formaţia turcă a mai fost interesată şi în trecut de către internaţionalul român de 28 de ani. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6 în Turcia, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și