Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase: „Nu pot să-l aduc la FCSB, are ofertă”

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2023, 10:53

Reclamă
Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase: „Nu pot să-l aduc la FCSB, are ofertă

Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase: "Nu pot să-l aduc la FCSB, are ofertă"

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunţ ferm despre Florin Tănase, după ce fostul căpitan al FCSB a rămas liber de contract, în urma despărţirii de Al Jazira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB putea fi o variantă pentru fostul golgheter al roş-albaştrilor, dar Becali spune răspicat că nu îl va readuce în Liga 1 pentru că jucătorul de 28 de ani cotat la 3.5 milioane de euro ar avea o ofertă favorabilă din străinătate.

Gigi Becali, anunţ ferm despre Florin Tănase

„Nu pot să-l aduc pe Tănase la FCSB, are altă ofertă”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. De cealaltă parte, şi jucătorul lăsase să se înţeleagă că sunt şanse minime să revină la FCSB.

„Da, sunt liber de contract, am reziliat și aștept să văd unde să merg. El (n.r. Gigi Becali) a spus mai demult chestia asta. Nu mi-a spus nimic acum, a spus mai demult la televizor.

Da, vorbesc des cu nea’ Gigi. Dar nu știu, să văd ce decizie o să iau. Dacă e să vreau să mă întorc în țară, o să anunț, dar nu cred că mă voi întoarce în țară. Concret este că sunt jucător liber și atât”, a spus Florin Tănase, conform iamsport.ro.

Reclamă

Florin Tănase şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

În tricoul celor de la Al-Jazira, Tănase a marcat trei goluri în 22 de meciuri. Acum este gata pentru o nouă provocare în cariera lui.

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte. Este dorit în Turcia, la Trabzonspor. Formaţia turcă a mai fost interesată şi în trecut de către internaţionalul român de 28 de ani. Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6 în Turcia, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, cucerise titlul.

Florin Tănase a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului. În ultimele două sezoane petrecute la clubul din Berceni a înscris, în campionat, 24 de goluri, respectiv 20 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și