Închide meniul

Gol cum rar se vede în CSKA Sofia – Sepsi 0-2! Gafă uriaşă a portarului, urmată de o execuţie fabuloasă a lui Roland Varga

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 21:57

Reclamă
Gol cum rar se vede în CSKA Sofia – Sepsi 0-2! Gafă uriaşă a portarului, urmată de o execuţie fabuloasă a lui Roland Varga

Colaj digisport.ro

Gol cum rar se vede în CSKA Sofia – Sepsi 0-2. Deţinătoarea Cupei României a marcat al doilea gol la Sofia după o fază cum rar se vede pe un teren de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a marcat al doilea gol la Sofia şi este mare favorită la calificarea în turul al treilea preliminar din Conference League.

Gol cum rar se vede în CSKA Sofia – Sepsi

După ce Nicolae Păun a deschis scorul în minutul 68, după un contraatac perfect iniţiat de Ştefănescu, echipa lui Liviu Ciobotariu a marcat al doilea gol după o fază fabuloasă, în minutul 80.

Busatto a ieşit hazardat şi a pierdut mingea, în tuşă, în faţa lui Rondon. Acesta i-a pasat lui Roland Varga, care a marcat cu un lob perfect de la 30 de metri. În urma acestui rezultat, Sepsi porneşte cu prima şansă pentru calificarea în turul al treilea din Conference League.

Imagini incredibile în CSKA Sofia – Sepsi

Imagini incredibile în CSKA Sofia – Sepsi! Patronul celor de la Sepsi a fost protagonistul unui moment incredibil. Scaunul pe care s-a aşezat s-a rupt. Patronul formației covăsnene a susținut că arena arată deplorabil și că în România nu s-ar juca nici meciuri de Liga a 2-a pe un asemenea stadion. Ulterior, după ce un scaun s-a rupt în momentul în care s-a aşezat pe el, patronul de la Sepsi şi-a făcut poză cu „dauna provocată”.

Reclamă

Mai mult, oficialii de la Sepsi au fost atacaţi cu pietre de fanii bulgari.

Ulterior, fanii au intrat într-un conflict verbal cu Dioszegi. În zonă, pentru ca lucrurile să nu degenereze, şi-au făcut apariţia lui 2 stewarzi.

„Nu vrem să vorbim despre alte stadioane, dar trebuie să spunem totul pe nume. Am fost la antrenament și m-am îngrozit. Am fost apoi la întâlnirea cu staff-ul din Bulgaria și ei mi-au spus că vor să construiască un stadion modern de 20.000 de euro. Dacă era un stadion în România de asemena hal nu se puteau juca meciuri nici în Liga 2. Trei sectoare sunt închise pentru că este dărâmată tribuna. Nu înțeleg cum a dat voie UEFA să se joace pe un asemenea stadion”, a spus Dioszegi înaintea partidei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și