Închide meniul

Gol cum rar se vede în CSKA Sofia – Sepsi 0-2! Gafă uriaşă a portarului, urmată de o execuţie fabuloasă a lui Roland Varga

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 21:57

Gol cum rar se vede în CSKA Sofia – Sepsi 0-2! Gafă uriaşă a portarului, urmată de o execuţie fabuloasă a lui Roland Varga

Colaj digisport.ro

Gol cum rar se vede în CSKA Sofia – Sepsi 0-2. Deţinătoarea Cupei României a marcat al doilea gol la Sofia după o fază cum rar se vede pe un teren de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a marcat al doilea gol la Sofia şi este mare favorită la calificarea în turul al treilea preliminar din Conference League.

Gol cum rar se vede în CSKA Sofia – Sepsi

După ce Nicolae Păun a deschis scorul în minutul 68, după un contraatac perfect iniţiat de Ştefănescu, echipa lui Liviu Ciobotariu a marcat al doilea gol după o fază fabuloasă, în minutul 80.

Busatto a ieşit hazardat şi a pierdut mingea, în tuşă, în faţa lui Rondon. Acesta i-a pasat lui Roland Varga, care a marcat cu un lob perfect de la 30 de metri. În urma acestui rezultat, Sepsi porneşte cu prima şansă pentru calificarea în turul al treilea din Conference League.

Imagini incredibile în CSKA Sofia – Sepsi

Imagini incredibile în CSKA Sofia – Sepsi! Patronul celor de la Sepsi a fost protagonistul unui moment incredibil. Scaunul pe care s-a aşezat s-a rupt. Patronul formației covăsnene a susținut că arena arată deplorabil și că în România nu s-ar juca nici meciuri de Liga a 2-a pe un asemenea stadion. Ulterior, după ce un scaun s-a rupt în momentul în care s-a aşezat pe el, patronul de la Sepsi şi-a făcut poză cu „dauna provocată”.

Reclamă

Mai mult, oficialii de la Sepsi au fost atacaţi cu pietre de fanii bulgari.

Ulterior, fanii au intrat într-un conflict verbal cu Dioszegi. În zonă, pentru ca lucrurile să nu degenereze, şi-au făcut apariţia lui 2 stewarzi.

„Nu vrem să vorbim despre alte stadioane, dar trebuie să spunem totul pe nume. Am fost la antrenament și m-am îngrozit. Am fost apoi la întâlnirea cu staff-ul din Bulgaria și ei mi-au spus că vor să construiască un stadion modern de 20.000 de euro. Dacă era un stadion în România de asemena hal nu se puteau juca meciuri nici în Liga 2. Trei sectoare sunt închise pentru că este dărâmată tribuna. Nu înțeleg cum a dat voie UEFA să se joace pe un asemenea stadion”, a spus Dioszegi înaintea partidei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și