Închide meniul

Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă: „E altceva! Asta pot să spun!”

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 17:45

Reclamă
Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă: „E altceva! Asta pot să spun!

Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a oferit un verdict despre Alexandru Băluţă, după primele meciuri ale mijlocaşului la FCSB. Patronul roş-albaştrilor susţine că are răbdare cu jucătorul transferat în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a fost titular în toate cele trei partide ale FCSB-ului, din acest start de sezon. În duelurile cu Dinamo şi cu CSKA 1948 Sofia, mijlocaşul de 29 de ani a fost schimbat la pauză.

Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă

Gigi Becali nu s-a declarat nemulţumit de evoluţiile lui Alexandru Băluţă. Patronul de la FCSB susţine că mijlocaşul nu a ajuns la cel mai bun nivel, în privinţa pregătirii fizice. Latifundiarul din Pipera susţine că Băluţă s-a declarat surprins de antrenamentele care se fac la gruparea vicecampioană.

În acest context, Becali susţine că susţine că este mulţumit, până la acest moment, de prestaţiile lui Alexandru Băluţă, însă mărturiseşte că are aşteptări de la acesta.

„De ce să îmi scadă încrederea? Băluță, el încă nu este… El spune că antrenamentele pe care le făcea în Polonia (n.r. Ungaria) erau zero față de astea ce le face aici. E altceva. Nu pot să spun că nu îmi convine de Băluță la ora asta. Dar aștept un alt Băluță, asta pot să spun”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

Alexandru Băluţă este unul dintre cei patru jucători transferaţi de FCSB în această vară. Mijlocaşul a evoluat în sezonul viitor la Akademia Puskas, în prima ligă din Ungaria.

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB. Vicecampioana României a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus fără mari emoţii în faţa celor de la FC U Craiova 1948, într-o partidă care a avut loc la Târgu Jiu.

„Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, sunt importante cele 3 puncte, nu contează cu cine jucăm. M-am gândit foarte puţin (n.r. la adversar), m-am gândit la jocul meu şi sunt fericit pentru cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu de ce v-a surprins, acum 5 ani am jucat la Craiova 9 fals. Ne place să combinăm, cei de la Craiova au lăsat spaţii foarte mari şi am profitat. Pot să joc pe orice post şi sunt pregătit să joc oriunde mă va pune Mister.

Am văzut tot timpul aceste comentarii ‘ai grijă că vei fi scos repede’. Nu m-am gândit la asta, pentru că aş fi fost scos cu siguranţă. Nu mi-a fost teamă, am acumulat o oarecare experienţă.

Mi-a fost uşor să mă integrez pentru că ştiu majoritatea jucătorilor. Au calitate, îmi place că îmi exploatează foarte bine calităţile şi sunt sigur că pot face meciuri mai bune decât acesta.

(n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au o echipă destul de bună, sunt destul de închegaţi, au suporterii în spate. Indiferent unde vom juca, aştept să fie plin stadionul şi vom da totul pentru cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Băluţă, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și