Închide meniul

Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă: „E altceva! Asta pot să spun!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 17:45

Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă: „E altceva! Asta pot să spun!

Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a oferit un verdict despre Alexandru Băluţă, după primele meciuri ale mijlocaşului la FCSB. Patronul roş-albaştrilor susţine că are răbdare cu jucătorul transferat în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a fost titular în toate cele trei partide ale FCSB-ului, din acest start de sezon. În duelurile cu Dinamo şi cu CSKA 1948 Sofia, mijlocaşul de 29 de ani a fost schimbat la pauză.

Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă

Gigi Becali nu s-a declarat nemulţumit de evoluţiile lui Alexandru Băluţă. Patronul de la FCSB susţine că mijlocaşul nu a ajuns la cel mai bun nivel, în privinţa pregătirii fizice. Latifundiarul din Pipera susţine că Băluţă s-a declarat surprins de antrenamentele care se fac la gruparea vicecampioană.

În acest context, Becali susţine că susţine că este mulţumit, până la acest moment, de prestaţiile lui Alexandru Băluţă, însă mărturiseşte că are aşteptări de la acesta.

„De ce să îmi scadă încrederea? Băluță, el încă nu este… El spune că antrenamentele pe care le făcea în Polonia (n.r. Ungaria) erau zero față de astea ce le face aici. E altceva. Nu pot să spun că nu îmi convine de Băluță la ora asta. Dar aștept un alt Băluță, asta pot să spun”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Reclamă

Alexandru Băluţă este unul dintre cei patru jucători transferaţi de FCSB în această vară. Mijlocaşul a evoluat în sezonul viitor la Akademia Puskas, în prima ligă din Ungaria.

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB. Vicecampioana României a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus fără mari emoţii în faţa celor de la FC U Craiova 1948, într-o partidă care a avut loc la Târgu Jiu.

„Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, sunt importante cele 3 puncte, nu contează cu cine jucăm. M-am gândit foarte puţin (n.r. la adversar), m-am gândit la jocul meu şi sunt fericit pentru cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu de ce v-a surprins, acum 5 ani am jucat la Craiova 9 fals. Ne place să combinăm, cei de la Craiova au lăsat spaţii foarte mari şi am profitat. Pot să joc pe orice post şi sunt pregătit să joc oriunde mă va pune Mister.

Am văzut tot timpul aceste comentarii ‘ai grijă că vei fi scos repede’. Nu m-am gândit la asta, pentru că aş fi fost scos cu siguranţă. Nu mi-a fost teamă, am acumulat o oarecare experienţă.

Mi-a fost uşor să mă integrez pentru că ştiu majoritatea jucătorilor. Au calitate, îmi place că îmi exploatează foarte bine calităţile şi sunt sigur că pot face meciuri mai bune decât acesta.

(n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au o echipă destul de bună, sunt destul de închegaţi, au suporterii în spate. Indiferent unde vom juca, aştept să fie plin stadionul şi vom da totul pentru cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Băluţă, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și