Închide meniul

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB: „Mi-a fost uşor să mă integrez”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2023, 0:13

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB: „Mi-a fost uşor să mă integrez

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB

Alexandru Băluţă, în tricoul lui FCSB / Facebook FCSB

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB. Vicecampioana României a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 1. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus fără mari emoţii în faţa celor de la FC U Craiova 1948, într-o partidă care a avut loc la Târgu Jiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de Elia Charalambous s-a impus cu 3-1, graţie golurilor marcate de Miculescu, Coman şi Edjouma. Pentru gazde a marcat Sidibe.

Alexandru Băluţă nu a avut emoţii la debutul în tricoul lui FCSB: „Mi-a fost uşor să mă integrez”

Alexandru Băluţă a fost titular în primul meci oficial la FCSB şi a evoluat 71 de minute, până când a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. La finalul partidei, jucătorul sosit în această vară la echipa roş-albastră a declarat că nu a avut emoţii înaintea debutului şi că i-a fost foarte uşor să se integreze în echipa lui Elias Charalambous:

„Mă bucur că a fost un debut cu dreptul pentru noi, sunt importante cele 3 puncte, nu contează cu cine jucăm. M-am gândit foarte puţin (n.r. la adversar), m-am gândit la jocul meu şi sunt fericit pentru cele 3 puncte.

Nu ştiu de ce v-a surprins, acum 5 ani am jucat la Craiova 9 fals. Ne place să combinăm, cei de la Craiova au lăsat spaţii foarte mari şi am profitat. Pot să joc pe orice post şi sunt pregătit să joc oriunde mă va pune Mister.

Reclamă

Am văzut tot timpul aceste comentarii ‘ai grijă că vei fi scos repede’. Nu m-am gândit la asta, pentru că aş fi fost scos cu siguranţă. Nu mi-a fost teamă, am acumulat o oarecare experienţă.

Mi-a fost uşor să mă integrez pentru că ştiu majoritatea jucătorilor. Au calitate, îmi place că îmi exploatează foarte bine calităţile şi sunt sigur că pot face meciuri mai bune decât acesta.

(n.r. despre derby-ul cu Dinamo) Noi ne concentrăm pe jocul nostru, au o echipă destul de bună, sunt destul de închegaţi, au suporterii în spate. Indiferent unde vom juca, aştept să fie plin stadionul şi vom da totul pentru cele 3 puncte”, a declarat Alexandru Băluţă, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru s-a accidentat în FC U Craiova 1948 – FCSB

În minutul 40, la scorul de 2-0 pentru FCSB, Darius Olaru a luat o acţiune pe cont propriu în flancul stâng şi a fost faultat de Dragoş Albu. Căpitanul roş-albaştrilor a căzut şi a cerut intervenţia medicilor. A părăsit terenul şchiopătând şi ţinându-se de coapsa piciorului stâng.

Chiar dacă staff-ul medical a făcut eforturi, mijlocaşul vicecampioanei nu a mai putut continua. A fost înlocuit cu Malcom Edjouma, în minutul 45. Camerele TV l-au surprins pe Olaru, în suferinţă, pe banca de rezerve.

Charalambous şi Pintilii au de ce să îşi facă griji. Pentru FCSB urmează derby-ul cu Dinamo, care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. La cinci zile distanţă, roş-albaştrii au duel în Conference League cu CSKA 1948 Sofia.

Antrenorul FCSB-ului s-a dovedit a fi inspirat. Chiar Malcom Edjouma a mărit proporţiile scorului, în minutul 60. Pasa de gol a primit-o de la un jucător intrat la pauză, Andrei Cordea.

Schimbare surprinzătoare în FC U Craiova 1948 – FCSB! Florinel Coman a fost înlocuit după primele 45 de minute

Repriza secundă a meciului dintre FC U Craiova 1948 şi FCSB a debutat cu o surpriză. Florinel Coman, cel mai bun om al roş-albaştrilor din prima repriză, a fost înlocuit cu Andrei Cordea.

După o primă repriză controlată de FCSB, banca tehnică a roş-albaştrilor a considerat că Florinel Coman poate fi odihnit, FCSB urmând să aibă o perioadă aglomerată.

În etapa a doua, FCSB va juca derby-ul cu Dinamo, după care va merge la Sofia, pentru prima manşă a turul 2 preliminar din Conference League cu CSKA 1948. Trei zile mai târziu, FCSB va merge la Galaţi, pentru meciul cu Oţelul din etapa a treia, după care va disputa meciul retur cu formaţia din Bulgaria.

Reclamă

Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a fost cel mai important jucător al lui Elias Charalambous în play-off-ul sezonului precedent. A marcat 4 goluri şi a oferit 5 assist-uri, în cele 10 meciuri disputate.

Cu toate acestea, schimbările efectuate de Elias Charalambous au confirmat în repriza secundă. FCSB a înscris în minutul 60 prin Malcom Edjouma, cel care l-a înlocuit pe Darius Olaru la finalul primei reprize, care a părăsit accidentat terenul, în timp ce pasa decisivă a venit de la Andrei Cordea, cel care l-a înlocuit pe Florinel Coman.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și