Închide meniul
Video

Gabi Tamaş s-a împăcat cu Erik Lincar şi rămâne la Chiajna! Au uitat scandalul din cantonament: „A fost puţin ieşit din comun!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 21:59

Reclamă

Gabi Tamaş s-a împăcat cu Erik Lincar şi rămâne la Chiajna

Gabi Tamaş, la o petrecere / Instagram

Gabi Tamaş s-a împăcat cu Erik Lincar şi rămâne la Concordia Chiajna! Fundaşul în vârstă de 39 de ani a făcut uitat scandalul din cantonament şi nu îşi mai caută echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaş a fost iertat de Lincar şi continuă la gruparea din Liga 2. Cu Tamaş in teren, Concordia n-a pierdut niciun amical. Fundaşul central a jucat în a doua repriză a meciului test cu CS Tunari, câştigat cu 3-1.

Gabi Tamaş s-a împăcat cu Erik Lincar şi rămâne la Chiajna

De la o felie de pâine ar fi pornit scandalul dintre Tamaş si antrenorul Lincar. Supărat, după cinci beri, că nu a primit pâinea cerută, Tamaş a făcut urât. Dar a fost iertat până la urmă.

(Reporter: S-a rezolvat problema?) Da, cu siguranţă! Am rezolvat… de fapt, momentul acela, care a fost puţin mai… ieşit din comun. Vom colabora foarte bine în continuare.

(Reporter: Deci ramane la echipă, nu merge la Chindia?) L-aţi văzut la Chindia? (n.r. zâmbeşte). Eu cred ca l-am văzut aici, la Chiajna, pe teren„, a declarat Erik Lincar.

Reclamă
Reclamă

Cu Tamaş şi Adi Popa, Chiajna trage la promovare. Până atunci, „Motoreta” nu se uită deloc la Liga 1.

Consider că timpul acela, două ore, să mă uit la un meci, pot să-l folosesc mult mai benefic pentru mine„, a spus Adi Popa.

În ce condiţii crede Adi Popa că poate juca FCSB în Ghencea

FCSB a încercat să dispute derby-ul cu Dinamo din etapa a doua a Ligii 1 pe stadionul din Ghencea, dar negocierile dintre conducerea celor de la FCSB şi celor de la CSA Steaua au picat.

Reclamă

Adi Popa s-a despărţit de CSA Steaua în această vară şi a semnat cu o altă formaţie din liga secundă, Concordia Chiajna. După meciul amical disputat de noua sa echipă în compania celor de la CS Tunari, câştigat de Chiajna cu 3-1, Adi Popa a vorbit despre situaţia stadionului Steaua.

Fost jucător la FCSB şi CSA Steaua, Adi Popa crede că echipa lui Gigi Becali poate ajunge să evolueze în Ghencea, cu condiţia ca FCSB să accepte condiţiile contractuale impuse de cei de la CSA Steaua. Adi Popa consideră că clauzele celor de la CSA au fost normale şi de bun simţ.

(n.r. Va putea FCSB să ajungă să joace pe Ghencea?) Probabil. Dacă se vor respecta condiţiile contractuale, cu siguranţă. Nu poţi să blochezi la nesfârşit. Trebuie să se respecte acel contract. Cred că doar din cauza aceasta nu s-a jucat, nu că au fost alte chestii la mijloc. Acele clauze, care, mi se par absolut de bun simţ şi normale”, a declarat Adi Popa.

Cu toate acestea, pe Adi Popa nu îl interesează dacă echipa patronată de Gigi Becali va ajunge să evolueze pe stadionul Steaua:

(n.r. Ce ar însemna FCSB în Ghencea) Nu mă interesează”, a mai spus Adi Popa.

Motivul pentru care Gabi Tamaş a fost dat afară de la FCSB de Mirel Rădoi

Gabi Tamaş a dezvăluit motivul pentru care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB. Fundaşul a declarat că tehnicianul a fost extrem de deranjat de abaterile sale comportamentale, şi astfel a decis să nu se mai bazeze pe serviciile lui.

Gabi Tamaş a evoluat la FCSB în două perioade, ianuarie – august 2015, şi februarie 2016 – iulie 2017.

Mi se închisese telefonul. A venit un prieten să mă trezească. Era micul dejun la ora 9. M-am trezit la 9 și întârziam. Trebuia să ajung din Ștefan cel Mare până la Mogoșoaia. L-am sunat pe Dică și i-am explicat. Mi-a zis: „Bă Gabi, nu e frumos să faci așa! Lui Mirel nu-i place. Te dă afară!”. Și atunci i-am zis că nu mai vin, să mă dea afară. Și mi-am închis telefonul. Cam asta a fost.

(N.r. Nu te-a mai sunat nimeni) Ba da, m-a sunat. Am vorbit și cu nea Gigi. Dar am zis că nu mai vin și gata! Dacă s-a făcut așa mare chestie că n-am ajuns la ora 9 înseamnă că asta e”, a declarat Gabi Tamaş, pentru gsp.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și