Închide meniul

Motivul pentru care Gabi Tamaş a fost dat afară de la FCSB de Mirel Rădoi! Dezvăluirile fundaşului: „M-a sunat şi Gigi Becali!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 15:16

Motivul pentru care Gabi Tamaş a fost dat afară de la FCSB de Mirel Rădoi! Dezvăluirile fundaşului: „M-a sunat şi Gigi Becali!

Gabi Tamaş poate reveni la Dinamo

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Tamaş a dezvăluit motivul pentru care Mirel Rădoi l-a dat afară de la FCSB. Fundaşul a declarat că tehnicianul a fost extrem de deranjat de abaterile sale comportamentale, şi astfel a decis să nu se mai bazeze pe serviciile lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş a evoluat la FCSB în două perioade, ianuarie – august 2015, şi februarie 2016 – iulie 2017.

Motivul pentru care Gabi Tamaş a fost dat afară de la FCSB de Mirel Rădoi

Gabi Tamaş a povestit, pe larg, episodul în care a fost dat afară de la FCSB de Mirel Rădoi. Fundaşul a dezvăluit că nu a ajuns la un mic-dejun al jucătorilor roş-albaştrii.

Nicolae Dică, la vremea respectivă secund al lui Rădoi, l-a sunat pe Tamaş atunci când i-a sesizat lipsa acestuia, şi i-a spus că va fi dat afară de la echipă, pentru comportamentul său.

De asemenea, Tamaş a declarat că după acest episod a fost sunat şi de Gigi Becali, însă decizia de a nu mai continua la trupa roş-albastră i-a aparţinut în totalitate.

Reclamă

„Mi se închisese telefonul. A venit un prieten să mă trezească. Era micul dejun la ora 9. M-am trezit la 9 și întârziam. Trebuia să ajung din Ștefan cel Mare până la Mogoșoaia. L-am sunat pe Dică și i-am explicat. Mi-a zis: „Bă Gabi, nu e frumos să faci așa! Lui Mirel nu-i place. Te dă afară!”. Și atunci i-am zis că nu mai vin, să mă dea afară. Și mi-am închis telefonul. Cam asta a fost.

(N.r. Nu te-a mai sunat nimeni) Ba da, m-a sunat. Am vorbit și cu nea Gigi. Dar am zis că nu mai vin și gata! Dacă s-a făcut așa mare chestie că n-am ajuns la ora 9 înseamnă că asta e”, a declarat Gabi Tamaş, pentru gsp.ro.

Gabi Tamaş a dezvăluit că a jucat fotbal beat! Ce s-a întâmplat când l-au văzut fanii

Gabi Tamaş a dezvăluit că a jucat fotbal beat. Incidentul a avut loc în perioada în care fundaşul ajuns la 39 de ani evolua în Israel (2017 – 2019). Atunci, antrenorul lui Hapoel Haifa l-a lăsat să evolueze într-un meci, chiar dacă acesta nu îşi revenise după o noapte lungă.

Reclamă 4 / 0/3

„În Israel. Toată lumea mi-a spus că sunt suspendat, așa că am ieșit în oraș cu fanii. Dimineața, pe la 9, mă tot suna antrenorul. Eu vedeam că mă sună, mă sună. Eram avariat mai serios și am închis telefonul.

În bloc cu mine mai stăteau doi colegi și antrenorul l-a sunat pe unul să-i spună să mă trezească, voia să vorbim. Am vorbit și mi-a zis: “Nu ești suspendat, poți să joci!”. I-am zis: “Domnule antrenor, sunt beat! M-am culcat o oră”. El: “Nu-i nimic. Și beat joci mai bine!”. I-am zis să mă lase două-trei ore.

E vâna asta mincinoasă, că mulți au mai jucat și o știu. Te ține vreo 45 de minute, după care cazi. Dar dacă știi să-ți dozezi efortul, te ține tot meciul. Când m-au văzut cei din galerie au început să râdă. Am început și eu să râd. I-am spus antrenorului: “A fost prima și ultima oară când fac așa ceva!”. Doamne ferește, se întâmplă ceva. Nu poți să bei seara și să faci efort maximal, îți scade glicemia, poți să leșini pe teren. Că vii la un antrenament și mai tragi chiulul, e altceva. Dar la meci nu poți trage chiulul. Atunci am făcut-o și atât”, a spus Tamaş, citat de gsp.ro.

Recomandări
  • Motivul pentru care Gabi Tamaş a fost dat afară de la FCSB de Mirel Rădoi
  • Dezvăluirile fundaşului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și