Închide meniul

Alexandru Mitriţă, de neoprit după revenirea în Liga 1! Execuţia cu care a surprins toată defensiva lui CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 22:17

Reclamă
Alexandru Mitriţă, de neoprit după revenirea în Liga 1! Execuţia cu care a surprins toată defensiva lui CFR Cluj

Alexandru Mitriţă, de neoprit după revenirea în Liga 1

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci / Profimediaimages

Alexandru Mitriţă este de neoprit după revenirea în Liga 1! Atacantul în vârstă de 28 de ani a avut nevoie de numai 10 minute pentru a se remarca în derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din etapa a 3-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă este marea lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor. Fostul golgheter al oltenilor impresionează în startul acestui sezon.

Alexandru Mitriţă, de neoprit după revenirea în Liga 1

Starul oltenilor a reuşit un assist spectaculos în minutul 10 al meciului din Gruia. Universitatea Craiova a primit un corner, iar Mitriţă s-a dus imediat la colţul terenului. A primit mingea de la Danciu şi a surprins toată defensiva CFR-ului cu o centrare perfectă.

Mitriţă i-a pus golul „pe tavă” lui Alexandru Creţu, care a îndeplinit o simplă formalitate. A împins mingea în poartă şi a deschis scorul. A fost a doua pasă decisivă reuşită de Alexandru Mitriţă în această ediţie a Ligii 1. El îi mai oferise un assist lui Jovan Markovic, în victoria cu Dinamo, scor 2-0.

În ultimul său sezon petrecut în campionatul României (2018-2019), Mitriţă marcase 13 goluri. A fost vândut apoi la New York City pentru 8 milioane de euro. Acum are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro.

Reclamă

Meciul din Gruia a fost primul în care Laurenţiu Reghecampf a stat pe banca Universităţii Craiova după ce l-a înlocuit pe Eugen Neagoe.

Alexandru Mitriță a dat recital în Dinamo – Universitatea Craiova 0-2

Alexandru Mitriță a dat recital în meciul Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2, în prima etapă a Ligii 1. Revenit la gruparea din Bănie, atacantul de 28 de ani a făcut diferența pe stadionul Arcul de Triumf.

Am început puțin temătări în prima repriză. Am avut o discuție la pauză și s-a văzut o schimbare. Sunt foarte fericit că am contribuit la această victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Meci greu, Dinamo e o echipă foarte bună. Ați văzut cum a jucat în prima repriză. Au avut o posesie foarte bună. Este start de sezon, venim după un cantonament foarte greu. Important e că ne-am îndreptat în a doua repriză.

Pentru asta muncim zilnic, ne dorim acest trofeu, dar nu ne gândim departe. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte. Cu toții putem mai mult, avem timp să ne integrăm. Încă nu avem acea posesie a mingii.

Fotbalul este frumos când ai suporterii alături de tine, joci cu altă motivație, de asta sunt bucuros că m-am întors. Promisiunea mea este că vom da totul pe teren. Vrem să luăm ficare meci în parte.

Pentru fiecare jucător echipa națională este un impuls, ne dorim să fim acolo cât mai mulți jucători de la Universitatea Craiova„, a declarat Alexandru Mitriță ladigisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și