Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Reghecampf a smuls o remiză la debut! Mitriţă, assist în Gruia. Gol superb Yeboah!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 22:35 / Actualizat: 13 octombrie 2023, 16:35

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Reghecampf a smuls o remiză la debut! Mitriţă, assist în Gruia. Gol superb Yeboah!

Universitatea Craiova - FC Voluntari LIVE TEXT, de la ora 20:00. În cazul unei victorii, oltenii pot ajunge pe locul 4 în Liga 1

Alexandru Mitriţă, în Gruia / Universitatea Craiova

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, în etapa a 3-a a Ligii 1. Aflat la debut în noul său mandat pe banca echipei din Bănie, Laurenţiu Reghecampf a smuls o remiză. Meciul a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a trecut rapid în avantaj. În minutul 10, Alexandru Mitriţă a centrat perfect în interiorul careului, iar Creţu a îndeplinit o simplă formalitate şi a împins minge în poartă.  Până la pauză, jucătorii lui Mandorlini au reuşit să restabilească egalitatea. Yeboah a marcat, cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 39. Ardelenii au rămas în atac şi Nicuşor Bancu a fost „eroul” oltenilor. A scos de două ori mingea de pe linia porţii la aceeaşi fază.

Laurenţiu Reghecampf putea fi extrem de inspirat la debut. L-a trimis pe teren pe Jovan Markovic, iar atacantul oltenilor îşi putea trece imediat numele pe tabelă. Sava a intervenit salvator şi a respins mingea în bară. S-a terminat 1-1 şi CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe FCSB.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Min. 90: Final de meci! 

Min. 57: Bară Craiova! Mitriţă a centrat pentru Markovic, iar nou-intratul l-a pus la grea încercare pe portarul advers. Sava a respins mingea în bară cu vârful degetelor.

Reclamă

Min. 47: Ocazie uriaşă a CFR-ului. Nicuşor Bancu a scos de pe linia porţii execuţiile lui Kresic şi Yeboah!

Min. 46: S-a reluat meciul.

Min. 45: Pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 42: Ocazie uriaşă ratată de Andrei Ivan! A scăpat singur cu portarul CFR-ului, Sava a alunecat, iar Ivan nu a reuşit să înscrie cu poarta goală!

Min. 39: CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1! Yeboah a marcat cu o execuţie din plonjon. A primit o centrare excelentă de la Tachtsidis şi l-a învins pe Popescu.

Min. 36: Krasniqi a avut o şansă uriaşă de a marca. A luat o acţiune pe cont propriu şi a şutat la colţul lung. S-a dezechilibrat în momentul execuţiei şi nu a trimis cadrat.

Min. 24: Mitriţă a primit mingea de la Bancu şi a şutat la colţul lung. Execuţia lui nu a fost cadrată.

Min. 10: CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-1! Oltenii au executat rapid un corner, Alexandru Mitriţă a centrat perfect, iar Creţu a deviat mingea în poartă!

Min. 8: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Muhar a reluat cu capul din apropiere, dar Laurenţiu Popescu a avut o intervenţie fabuloasă.

Min. 6: Alex Mitriţă a căzut în careu, după un duel cu Tachtsidis. Jucătorul oltenilor a cerut penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue!

Reclamă

Min. 3: Ocazie pentru CFR Cluj! Birligea a finalizat un contraatac cu un şut în forţă, din afara careului. Popescu a fost la post şi a intervenit salvator.

Min. 1: A început meciul din Gruia!

Echipele de start:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Kresic, Morgan – Manea, Muhar, Tachtsidis, Avounou, Krasniqi – Yeboah, Bîrligea
Rezerve: Hindrich – Camora, Țîru, Gneba, R. Filip, Cvek, Deac, Otele, Betancor
Antrenor: Andrea Mandorlini

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Bancu – Al. Crețu, Screciu – Ișfan, Danciu, Mitriță – Ivan
Rezerve: Lazar – Badelj, Borța, Ndong, Mateiu, Sala, Căpățînă, Cîmpanu, Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

După remiza de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, conducerea Universităţii Craiova a decis să se despartă de Eugen Neagoe şi să îl readucă pe banca tehnică pe Laurenţiu Reghecampf.

CFR Cluj caută a treia victorie din acest sezon de Liga 1. Cu un nou antrenor şi foarte multe schimbări în echipă, clujenii au câştigat partida de pe teren propriu cu Poli Iaşi, după care au câştigat duelul de la Arad cu UTA.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova are patru puncte după primele două etape. Mai întâi, oltenii au câştigat duelul de pe Arcul de Triumf cu Dinamo, după care au remizat pe teren propriu cu Oţelul Galaţi.

Sezonul trecut, cele două echipe au câştigat duelurile de pe teren propriu din sezonul regulat, după care au remizat în cele două partidei din play-off.

Laurenţiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Avem un avantaj, trebuie să profităm”

„Mă bucur că avem parte de un meci important duminică. Îl vom pregăti bine şi ne dorim foarte mult să câştigăm meciul.

Oricând joci cu CFR este un meci dificil. Este o echipă care a câştigat foarte mulţi ani la rând campionatul, o echipă cu jucători cu multă experienţă, au mai fost aduşi jucători de valoare, deci va trebui să pregătim foarte bine meciul, să ne ridicăm şi noi la un nivel foarte bun pentru că altfel nu va fi posibil să câştigi în Gruia.

Clar este un avantaj (n.r.: pentru Universitatea Craiova că CFR joacă în cupele europene) şi trebuie să profităm de acest lucru. Faptul că joci în cupele europene îţi creează un dezavantaj. În primul rând oboseală în plus, stresul de care ai parte.

Să nu vă gândiţi că cei de la CFR Cluj nu au ca obiectiv să se califice mai departe. Cred eu că este un obiectiv foarte important pentru ei, din toate punctele de vedere, mai ales cel financiar, să reuşească să ajungă în grupele Conference League.

Ambele meciuri pentru ei vor fi foarte importante, dar au destui jucători în lot. Cu siguranţă şi la meciul cu noi vor fi foarte bine”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă de dinainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și