Închide meniul

Alexandru Mitriţă, de neoprit după revenirea în Liga 1! Execuţia cu care a surprins toată defensiva lui CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 22:17

Reclamă
Alexandru Mitriţă, de neoprit după revenirea în Liga 1! Execuţia cu care a surprins toată defensiva lui CFR Cluj

Alexandru Mitriţă, de neoprit după revenirea în Liga 1

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci / Profimediaimages

Alexandru Mitriţă este de neoprit după revenirea în Liga 1! Atacantul în vârstă de 28 de ani a avut nevoie de numai 10 minute pentru a se remarca în derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova, din etapa a 3-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mitriţă este marea lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor. Fostul golgheter al oltenilor impresionează în startul acestui sezon.

Alexandru Mitriţă, de neoprit după revenirea în Liga 1

Starul oltenilor a reuşit un assist spectaculos în minutul 10 al meciului din Gruia. Universitatea Craiova a primit un corner, iar Mitriţă s-a dus imediat la colţul terenului. A primit mingea de la Danciu şi a surprins toată defensiva CFR-ului cu o centrare perfectă.

Mitriţă i-a pus golul „pe tavă” lui Alexandru Creţu, care a îndeplinit o simplă formalitate. A împins mingea în poartă şi a deschis scorul. A fost a doua pasă decisivă reuşită de Alexandru Mitriţă în această ediţie a Ligii 1. El îi mai oferise un assist lui Jovan Markovic, în victoria cu Dinamo, scor 2-0.

În ultimul său sezon petrecut în campionatul României (2018-2019), Mitriţă marcase 13 goluri. A fost vândut apoi la New York City pentru 8 milioane de euro. Acum are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro.

Reclamă

Meciul din Gruia a fost primul în care Laurenţiu Reghecampf a stat pe banca Universităţii Craiova după ce l-a înlocuit pe Eugen Neagoe.

Alexandru Mitriță a dat recital în Dinamo – Universitatea Craiova 0-2

Alexandru Mitriță a dat recital în meciul Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2, în prima etapă a Ligii 1. Revenit la gruparea din Bănie, atacantul de 28 de ani a făcut diferența pe stadionul Arcul de Triumf.

Am început puțin temătări în prima repriză. Am avut o discuție la pauză și s-a văzut o schimbare. Sunt foarte fericit că am contribuit la această victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Meci greu, Dinamo e o echipă foarte bună. Ați văzut cum a jucat în prima repriză. Au avut o posesie foarte bună. Este start de sezon, venim după un cantonament foarte greu. Important e că ne-am îndreptat în a doua repriză.

Pentru asta muncim zilnic, ne dorim acest trofeu, dar nu ne gândim departe. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte. Cu toții putem mai mult, avem timp să ne integrăm. Încă nu avem acea posesie a mingii.

Fotbalul este frumos când ai suporterii alături de tine, joci cu altă motivație, de asta sunt bucuros că m-am întors. Promisiunea mea este că vom da totul pe teren. Vrem să luăm ficare meci în parte.

Pentru fiecare jucător echipa națională este un impuls, ne dorim să fim acolo cât mai mulți jucători de la Universitatea Craiova„, a declarat Alexandru Mitriță ladigisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și