Închide meniul

FRF a fost amendată de UEFA! Ce sumă trebuie să plătească

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 19:44

Reclamă
FRF a fost amendată de UEFA! Ce sumă trebuie să plătească

FRF a fost amendată de UEFA

Incidente la partida România U21 - Ucraina U21 / Hepta

FRF a fost amendată de UEFA. Problemele din tribune de la Campionatul European de Tineret organizat de ţara noastră, alături de Georgia, nu au scăpat nepedepsite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de Etică şi Disciplină a celor de la UEFA a amendat Federaţia Română de Fotbal pentru incidentele din timpul partidei România U21 – Ucraina U21, pierdută de formaţia noastră, scor 0-2.

FRF a fost amendată de UEFA! Ce sumă trebuie să plătească

Potrivit gsp.ro, UEFA a amendat Federaţia Română de Fotbal cu 21.000 de euro, iar toate problemele au avut legătură cu al doilea meci din faza grupelor de la Campionatul European U21, atunci când Ucraina s-a impus pe stadionul Steaua cu 2-0.

FRF a fost amendată cu 5000 de euro pentru mesajele provocatoare, cu legături politice, 1000 de euro pentru torţe şi cu 15.000 de euro pentru alte probleme.

Mai mult, naţionala U21 a României să joace cu stadionul parţial închis, dacă problemele se vor repeta. Naţionala de tineret a intrat sub supravegherea UEFA, iar orice abatere din următorii doi ani va fi pedepsită de forul european cu reducerea capacităţii la 50%.

Reclamă

Anglia a câştigat Campionatul European U21

Campionatul European U21, organizat de România şi Georgia, a fost câştigat de Anglia. În ultimul act, disputat la Batumi, englezii s-au impus cu 1-0 în faţa Spaniei, echipă care a evoluat în grupa României.

Anglia a obţinut calificarea în finală după ce a trecut de Israel în semifinale, scor 3-0, în timp ce Spania a învins Ucraina, pe stadionul Steaua, cu 5-1.

România a încheiat dezamăgitor turneul final de tineret. Echipa condusă de Emil Săndoi a obţinut un singur punct în cele trei partide pe care le-a disputat pe stadionul Steaua, fără să înscrie vreun gol.

Reclamă 4 / 0/3

În primul meci, cel cu Spania, România U21 a pierdut cu 0-3, fiind depăşită la toate capitolele de iberici. În meciul al doilea, Ucraina a învins cu 2-0, în timp ce singurul punct a fost obţinut în confruntarea cu Croaţia, încheiată la egalitate, scor 0-0, într-un meci în care ambele echipe erau deja eliminate din competiţie.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și